El Periódico - Català

Stuani empata per al Girona en el temps afegit davant el Mirandés (3-3)

- TATIANA PÉREZ

Cristhian Stuani ha tornat. Ho va fer a Anduva per rescatar un Girona fluix contra el Mirandés (3-3). El davanter va fer el 3-2 a poc menys d’un quart d’hora per al final, i va donar un punt, ja al temps afegit, en un partit que els catalans van tenir (gairebé) perdut.

La tarda va començar malament, molt malament, amb un gol de Djouahra des de la frontal als 10 minuts. Per si no n’hi hagués prou, Bernardo va complicar encara més les coses amb un penal que Vivian no va desaprofit­ar (2-0). En ple desconcert blanc-i-vermell va aparèixer Franquesa per tornar una mica d’esperança. El lateral esquerre va superar la porteria rival al rematar una pilota de Sylla al fons de la xarxa.

Reacció catalana

Tot s’havia de decidir a la segona meitat. Va tardar massa temps a arribar la reacció del Girona. I, mentrestan­t, Meseguer va aconseguir marcar el 3-1 que semblava posar la sentència definitiva al partit. Stuani va poder retallar distàncies, si bé el pal ho va impedir.

Però el davanter del Girona, per fi, va tornar amb un gol al 85. S’obria un bri d’esperança. Sylla i Bárcenas van tenir l’empat, però va ser Stuani al temps afegit qui va resoldre un embolic dins l’àrea local per rescatar un punt per al seu equip. No obstant, els futboliste­s de Francisco continuen sense jugar pràcticame­nt a res.

nquan li va preguntar l’extennista John Fitzgerald, un dels entrevista­dors del torneig. Nadal és conscient que davant Fognini tindrà una prova real del seu estat de forma. L’italià l’ha derrotat en 4 de 16 partits.