El Periódico - Català

Lncombusti­ble Feli

-

Feliciano López va deixar sol Nadal durant la setmana gran del torneig després de caure eliminat pel rus Andrei Rublev (7-5, 6-2 i 6-2). El tennista toledà se’n va feliç de Melbourne amb el rècord de 75 Grand Slams jugats de forma consecutiv­a. Als 39 anys, és el tennista més veterà a guanyar un partit d’aquesta categoria des de l’australià Ken Rosewall el 1974, quan, amb la mateixa edat, va accedir a la final de Wimbledon, que va perdre davant un jove de 19 anys anomenat Jimmy Connors.

uLa presència de Novak Djokovic als vuitens de final d’avui davant Milos Raonic (11.00 hores, Eurosport) no havia sigut confirmada ahir pel número 1 mundial, lesionat als abdominals. No decidirà si juga fins poc abans del duel.

uAhir Fognini ja escalfava el partit. «Tinc moltes ganes de jugar. Serà un bon test per a mi. Ell arriba més fresc que jo», valorava el tennista italià, que el maig de l’any passat va ser operat dels dos turmells.

Nadal és conscient que a partir de dilluns afrontarà ja rivals de nivell davant dels quals necessitar­à estar al cent per cent. Fognini serà el primer, però en el camí a la final a la recerca del seu 21 Grand Slam pot creuar-se a quarts amb Matteo Berretini (9 mundial) o Stefanos Tsitsipas (6) i a semifinals amb Andrey Rublev (7) o Daniil Medvedev (4).

Medvedev s’embolica

La jornada va estar a punt d’acabar malament, precisamen­t, per a Daniil Medvedev, quart favorit del torneig, que va necessitar els cinc sets, com els va passar el dia anterior a Novak Djokovic i Dominic Thiem, per desfer-se del serbi Filip Krajinovic (29 mundial) per 63, 6-3, 4-6, 3-6 i 6-0.

El tennista rus es va relaxar després de guanyar els dos primers sets amb facilitat i després que Krajinovic igualés el marcador, el seu entrenador, el francès Gilles Cervara, va marxar de la grada enfadat per l’actuació del seu pupil. Medvedev no va cedir ni un joc més en el cinquè i decisiu set. «Se’n va anar per deixar-me sol en el moment de guanyar», va comentar amb sarcasme Medvedev, que porta 17 victòries consecutiv­es des que va acabar l’any imposant-se a Paris-Bercy i al Masters.

n

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain