El Periódico - Català

El Madrid reacciona a temps per remuntar al Tenerife

- L. M.

Alocén (5), Causeur (18), Deck (18), Thompkins (6), Tavares (6) –cinc inicial– Carroll (11), Llull (11), Rudy (5), Abalde (-), Tyus (3), Laprovitto­la (2), Garuba (-)

Fitipaldo (13), Salin (3), Doornekamp (8), Cavanaugh (8), Guerra (25) –cinc inicial– Huertas (22), S. Rodriguez (-), Shermadini (1), Yusta (-), Butterfiel­d (3),

Sulejmanov­ic (6)

21-23; 25-16; 20-17

El Madrid serà a la final de la Copa per defensar el títol que va conquerir fa un any a Màlaga. Però per aconseguir-ho va haver de suar sang per imposarse per 85-79 al Lenovo Tenerife, que va dominar durant 27 minuts, en alguns moments fins i tot per 18 punts, i va portar l’equip blanc fins al límit.

L’entrada de Llull (11 punts, 5 assistènci­es) i la intimidaci­ó i el control del rebot de Tavares (15 rebots, 4 taps) van tornar a posar el Madrid al partit abans del descans (4046), després d’una primera part modèlica del Tenerife, amb Huertas i Fitipaldo als comandamen­ts, en la que va dominar totes les facetes del joc i en la qual semblava capaç de trencar el partit (22-40, m. 16), malgrat el mal partit de Shermadini.

El Madrid va viure amb la soga al coll fins que Llull va agafar el timó. La seva velocitat i l’hegemònic domini de Tavares a les zones van canviar el sentit del joc, donant-li una vida extra a l’equip de Laso.

L’exemple de Llull va canviar les sensacions del Madrid, al rescat del es van sumar també Carroll, Causeur i una versió molt sòlida de Deck. També va acusar el Tenerife el pas endavant defensiu dels blancs, que van acabar per capgirar l’enfrontame­nt a temps (61-59, m. 28) per entrar en la fase decisiva en un escenari favorable, on l’experiènci­a dels seus jugadors va acabar imposant-se.

n

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain