El Periódico - Català

Horòscop

- LAURA GIRALT

Àries. 21 de març al 20 d’abril Organitzar el dia t’assegurarà arribar a fer tot el que et proposis. A la tarda et sentiràs més nerviós i una mica d’exercici físic t’ajudarà a trobar-te millor.

Taure. 21 d’abril al 20 de maig Estaràs molt segur de tu mateix i la teva força de voluntat serà imparable. Avui, pots ajudar molt els altres per la teva fermesa i bon ànim. Obre’t a les noves experiènci­es.

Gèminis. 21 de maig al 21 de juny Estaràs més en tu mateix perquè necessites aquesta introspecc­ió per transforma­r positivame­nt el teu estat anímic. La família serà el tema al qual hauràs de parar més atenció.

Cranc.22 de juny al 22 de juliol És un bon dia per a la teva vida social, en la qual hi haurà canvis positius. Potser hi haurà una reconcilia­ció o coneixeràs gent nova. A la nit, procura’t un profund descans.

Leo. 23 de juliol al 22 d’agost Gestionarà­s formidable­ment qualsevol situació laboral. Veuràs més enllà de les aparences, investigar­às i aprofundir­às en els temes. A la tarda, contacta amb els teus amics.

Verge. 23 d’agost al 21 de setembre Et valoraràs més i no permetràs que ningú et jutgi. Si vols promociona­r la teva feina, trobaràs acceptació. Pel que fa a l’amor, veuràs més clarament què és el que vols.

Balança. 22 de setembre al 22 d’octubre Es manifestar­à un canvi positiu en la teva vida íntima i familiar. Deixaràs enrere pensaments obsessius i et sentiràs més lleuger d’equipatge. A la tarda, buscaràs diversió.

Escorpí. 23 d’octubre al 21 de novembre No et deixis arrossegar per les emocions negatives i anima’t. Sigues sincer amb els altres i no callis el que penses. Aquesta actitud t’afavorirà a tu i a les teves relacions.

Sagitari. 22 de novembre al 20 de desembre A la feina, els problemes s’aniran resolent. Has posat molt de part teva i ha arribat l’hora de tenir resultats duradors. Les últimes hores del dia mima la teva parella.

Capricorn. 21 de desembre al 19 de gener Acosta’t d’alguna manera a aquella persona que t’agrada perquè avui irradiaràs un encant especial. Si la teva professió és creativa, faràs molta feina i amb èxit.

Aquari. 20 de gener al 18 de febrer Gaudiràs d’un gran poder transforma­dor, així que, aprofita’l. A la tarda, la teva vida afectiva es veurà molt afavorida i, si tens aficions, t’hi dedicaràs.

Peixos. 19 de febrer al 20 de març Actuaràs amb cautela i responsabi­litat. Avançaràs en la consecució dels teus objectius. Trobaràs informació que generarà un canvi molt positiu en les teves idees.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain