El Periódico - Català

Així va l’Eurolliga

-

Khimki - Baskonia .......................... Anadolu Efes - Olympiacos ...........

Milan - Maccabi .............................

- Zalgiris .......................

CSKA - Panathinai­kos ................. 18.00 h Fenerbahce - Alba Berlín ............ 18.45 h Estel Roig - Zenit ........................ 20.45 h ASVEL - Munich ......................... 20.45 h València - Reial Madrid ............... 21.00 h

Ho va intentar el Barça, que va obrir algun marge mínim, però no va aconseguir enlairar-se fins que va elevar el to defensiu. Oriola sempre té un paper fonamental per pujar la intensitat del grup. Però Abrines també realitza una tasca impagable, fa guanyar punts a l’activitat defensiva de l’equip blaugrana. El mallorquí, més complet cada dia que passa, ja no és només un especialis­ta en atac. El seu marcatge sobre Grigonis va ser de manual.

Blindat en la defensa, el Barça va deixar el Zalgiris a 13 punts en el segon període, gairebé la meitat dels que havien sumat al primer. Mentrestan­t, el quadro barcelonis­ta va continuar enganxat a l’encert de Higgins, imparable en cada acció ofensiva, en la línia que li va fer guanyar el MVP de la Copa.

A més, l’equip de Jasikevici­us va fer explotar les escasses escletxes que van mostrar els lituans en defensa. Així va generar els primers dubtes en el disciplina­t conjunt entrenat per Martin Schiller i també va obrir les primeres bretxes per sobre de la desena de punts per anar-se’n al vestidor amb esplèndide­s sensacions (48-37) i l’única

Calathes (4), Higgins (19), Abrines (3), Mirotic (10), Oriola (19) –cinc inicial– Davies (12), Hanga (2), Bolmaro (8), Smits (4), Pustovyi (2), Martínez (-), Kuric (3).

6 de 18 triples (Mirotic, 2 ), 26 rebots, 8 d’ofensius (Oriola, 7), 23 assistènci­es (Bolmaro, 6)

Walkup (3), Milaknis (8), Grigonis (8), Hayes 9(), Lauvergne (8) – cinc inicial– Jankunas (3), Lukosiunas (2), Geben (6), Rubit (6), Jokubaitis (6), Vasturia (3).

5 de 19 triples (Milaknis, 2 ), 28 rebots, 12 d’ofensius (Rubit, 7), 16 assistènci­es (Grigonis, 4).

24-24; 24-13; 23-10; 15-15 Palau Blaugrana preocupaci­ó dels vuit rebots ofensius concedits al quadro bàltic.

el Barça va mantenir aquesta esplèndida actitud la en la represa i la va portar a nous nivells d’eficàcia que van fer esclatar el tècnic de Zalgiris en un temps mort, recriminan­t als seus jugadors la seva falta de competitiv­itat. L’equip lituà no aconseguia trobar vies fàcils d’anotació (només va sumar 10 punts en el tercer quart) i el Barça, en canvi, va poder sumar una vegada i una altra atresorant una renda que li va permetre afrontar l’últim període amb molta tranquil·litat (71-47) i va obligar el tècnic visitant Martin Schiller a apostar pels seus suplents en els últims 10 minuts, conscient ja que era una batalla perduda.

n

 ?? AFP ?? Oriola anota sota cistella superant la defensa de Walkup.
AFP Oriola anota sota cistella superant la defensa de Walkup.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain