El Periódico - Català

El pitjor àrbitre i el pitjor Barça

- Josep Gil

Mateu Lahoz, àrbitre de futbol valencià, el preferit del Mourinho del Reial Madrid, sibil·lí i decantador de resultats. No es comprèn que una Lliga en principi de prestigi mantingui jutges esportius com ell. Sempre protagonis­ta. A part del campionat de Lliga que va manipular en l’última jornada en favor de l’Atlètic de Madrid, al mateix Camp Nou, a l’anular un gol legal decisiu de Leo Messi que valia tota una Lliga, després de disputar-se tots els partits de la temporada, ara, en el partit Granada-Atlètic de Madrid, que va acabar 1 gol a 2 i amb els blanc-i-vermells patint de veritat, només va atorgar tres minuts de descompte al final del partit, quan n’eren preceptius almenys quatre o cinc.

Per si això no fos bastant, davant l’assetjamen­t del Granada sobre la porteria de l’Atlètic de Madrid va finalitzar el partit quan no havien transcorre­gut ni tan sols els tres minuts per evitar el gol de l’empat del Granada. Detall que va passar desaperceb­ut, però que dona a entendre l’actitud d’aquest àrbitre manipulado­r en benefici dels equips madrilenys. Si l’equip assetjat hagués sigut el Barça, estic segur que hauria allargat el partit almenys cinc minuts. Hauria de ser un àrbitre clarament recusat.

Àrbitres a part (ja va dir Piqué què passa amb els àrbitres), a l’actual Barça es necessita amb urgència un president de veritat com Laporta que faci fora Koeman i Ter Stegen. El porter titular del Barça només para les pilotes que li van directes al cos, mai surt de la porteria per parar per dalt i l’espifia de tant en tant.

n

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain