El Periódico - Català

Horòscop

- LAURA GIRALT

Àries. 21 de març al 20 d’abril ▶ Estaràs amb tanta vitalitat que no pararàs. T’ho passaràs molt bé amb qualsevol pla que tinguis per avui. Sobretot, en el terreny social, tindràs sort i la millor diversió.

Taure. 21 d’abril al 20 de maig ▶ T’agradarà anar de compres i adquiriràs objectes originals i de bona qualitat. Adapta’t als altres just el que calgui, perquè també és important que pensis en tu mateix.

Gèminis. 21 de maig al 21 de juny ▶ Cultiva les emocions positives i organitza un dia on hi hagi dosis d’aventura, novetat i reptes. T’atraurà l’estranger, i veure un documental sobre altres països t’agradarà.

Càncer. 22 de juny al 22 de juliol ▶ Fes-t’ho fàcil i sigues molt pràctic a l’hora de decidir pla per a aquest dissabte. No tindràs tanta energia com creus, i necessitar­às tenir un temps de descans i desconnexi­ó.

Leo. 23 de juliol al 22 d’agost ▶ Et trobaràs ben acompanyat i passaràs un dissabte formidable. De vegades, el ritme del dia serà una mica lent per al teu gust, però en part ja t’anirà bé per descansar de l’estrès.

Verge. 23 d’agost al 21 de setembre ▶ Algunes hores d’aquest dissabte les dedicaràs a coses de casa. Estaràs més atent al teu cos, menjaràs bé, faràs una mica d’esport i realitzarà­s algun ritual de bellesa.

Balança. 22 de setembre al 22 d’octubre ▶ Un passeig per la natura o una activitat a l’aire lliure seran el millor pla per a avui. No hi ha llocs llunyans on poder anar, tot i així pots descobrir racons desconegut­s.

Escorpí. 23 d’octubre al 21 de novembre ▶ Et relacionar­às més amb les persones amb qui tens realment confiança. Els temes superficia­ls no t’aniran bé i preferiràs les converses filosòfiqu­es i profundes.

Sagitari. 22 de novembre al 20 de desembre ▶ Decideix-te a recarregar les piles en contacte amb la natura, t’anirà bé respirar aire pur si vius a la ciutat. Disfruta d’aquest dia tan propici per a la teva vida social.

Capricorn. 21 de desembre al 19 de gener ▶ Tindràs molt bon ull per a les compres i quedaràs molt satisfet. L’activitat física i, en general, cuidar-te el cos t’ajudaran a augmentar el teu benestar.

Aquari. 20 de gener al 18 de febrer ▶ Et cal relaxar-te de les exigències externes i prendre’t el dia amb calma. Estaràs molt divertit i mostraràs magnetisme personal. Els teus dots de showman sortiran a la llum.

Peixos. 19 de febrer al 20 de març ▶ Et sentiràs molt còmode a casa i disfrutarà­s sent l’amfitrió dels familiars o els amics. La recerca del plaer, l’afecte i l’alegria et regenerara­n l’energia.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain