El Periódico - Català

Simone Ashley, el nou fitxatge de ‘Los Bridgerton’

La intèrpret britànica donarà vida a l’objectiu amorós d’Anthony Bridgerton als nous capítols de l’exitosa sèrie de Netflix.

- MARISA DE DIOS

Després de la passional història viscuda per Daphne (Phoebe Dynevor) i el duc de Hastings (Regé-Jean Page) en la primera temporada de Los Bridgerton, l’exitosa sèrie de Netflix sorgida de la factoria de Shonda Rhimes ja ha trobat la seva nova parella protagonis­ta: Jonathan Bailey, que continuarà donant vida a Anthony, el germà gran de la família que dona títol a la ficció, i Simone Ashley, un dels grans fitxatges de la temporada, que serà l’objectiu amorós del cobejat solter, disposat ara a posar seny.

Segons ha avançat aquesta setmana Deadline, Ashley donarà vida a Kate Sharma, una jove intelligen­t i tossuda nouvinguda al Londres de la regència en el qual s’ambienta la sèrie, basada en les novel·les romàntique­s de Julia Quinn. La noia és germana d’Edwina, cridada a ser l’estrella de la nova temporada de posada de llarg de solteres i en la qual, en principi, s’hauria de fixar el vescomte, però per conquerir-la, Anthony haurà de guanyar-se primer a Kate i convèncer-la que ha deixat enrere la seva vida dissoluta. En aquest estira-iarronsa,

L’actriu, de 25 anys, és coneguda per les sèries ‘Sex education’ i ‘Broadchurc­h’

sembla que tots dos acabaran sucumbint a la passió, com va passar en l’anterior tanda de capítols entre la més gran de les Bridgerton i el seu gentil duc.

Als seus 25 anys, l’actriu britànica Simone Ashley, d’ascendènci­a índia i amb antecedent­s tàmil, era coneguda a Netflix gràcies al seu paper d’Olivia Hanan en l’atrevida sèrie Sex education, on ja va protagonit­zar alguna escena pujada de to. Com aquella en la qual, durant un moment particular­ment acalorat, manté relacions sexuals amb el seu nòvio (Armin Karima) vestida amb un típic vestit indi i li tapa la cara amb un coixí quan arriben a l’orgasme, mentre la seva mare està tranquil·lament bevent te al pis de baix.

Formada a l’Arts Education School de Chiswick, Ashley també ha participat en altres ficcions televisive­s com Broadchurc­h i The Sister. Tot i que els seus pares, «increïblem­ent protectors», al principi no estaven gaire convençuts que la seva filla es dediqués a la interpreta­ció, com ha confessat en alguna entrevista. «Em van venir ganes d’escapar i fer les coses a la meva manera. Sempre he sigut una mica rebel en aquest sentit», va explicar l’actriu.

Inclusió

Amb l’elecció de l’actriu, la sèrie continua amb la seva aposta d’incloure actors d’altres ètnies a la trama, ja que l’equip de guionistes ha convertit la família Sharma en un clan d’ascendènci­a índia. Fins i tot han canviat el seu cognom (Sheffield a la novel·la original) per fer-lo més versemblan­t amb l’origen asiàtic dels personatge­s. Ja a la primera temporada, Los Bridgerton va trencar motllos convertint l’encotillad­a societat londinenca de 1880 en un món multiracia­l que incloïa personatge­s negres molt importants, com el duc de Hastings (Regé-Jean Page), lady Danbury (Adjoa Andoh) i la reina Charlotte (Golda Rosheuvel).

La segona temporada de la sèrie, creada per Chris Van Dusen, començarà a rodar-se aquesta primavera a Londres. Els nous episodis es basaran en El vizconde que me amó, la segona entrega de la saga de llibres de Julia Quinn.

 ??  ??
 ?? Instagram ?? Simone Ashley, en una imatge de les seves xarxes socials.
Instagram Simone Ashley, en una imatge de les seves xarxes socials.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain