El Periódico - Català

Benzema també cau lesionat

Zidane té nou baixes abans de jugar la Champions dimecres

- ALEJANDRO GARCÍA

Després de l'última victòria de Lliga, la tercera consecutiv­a, la setmana ha passat per al Reial Madrid entre somiejos, anhels i fantasiose­s utopies amb Mbappé i Haaland com a protagonis­tes. Amb la quietud que ofereix no tenir partit entre setmana i el delit de somiar que el botxí dels teus rivals de lliga vagi de blanc en el futur. Però al deixar de fantasieja­r i palpar la realitat, el que troba el madridisme és una espera inquieta mentre arriba el seu torn a la Lliga de Campions, dimecres, amb una plaga de baixes a què s'ha afegit el referent ofensiu de l'equip, un Benzema que no hi serà al partit de lliga d'avui i que és dubte per viatjar a Bèrgam.

Després que Benzema no saltés a la gespa a l'últim entrenamen­t del Madrid abans de visitar el Valladolid a LaLiga, Zidane va confirmar la notícia: «No estarà amb nosaltres. Té una molèstia, després veurem com evoluciona per a la setmana que ve», va explicar el tècnic.

L'atacant blanc va patir una trepitjada al turmell al començamen­t de l'últim partit davant el València i, tot i que va estar sobre la gespa 80 minuts i va marcar un gol, va acabar coix. Tot i així, sembla que els problemes que el mantenen de baixa són musculars i el temps de baixa quedarà determinat a les pròximes proves a què serà sotmès. En la seva absència a la visita a Valladolid pot influir que en quatre dies torna la Champions, amb viatge a Itàlia per jugar contra l'Atalanta. «Tots sabem el que és Benzema i volem recuperar-lo al més aviat possible», va assumir Zidane poc després.

La baixa de Benzema és la novena de la llista que maneja Zidane. Ramos, Carvajal, Rodrygo, Valverde, Odriozola, Hazard, Marcelo i Militão tampoc seran a Pucela, una altra parada més en la persecució de lliga, amb el liderat ara a sis punts.

/

SOMNIS DE FITXATGES Entre lesió i lesió, el tema de conversa és sobre els somnis de fitxatges de què es nodreix el madridisme. Zidane va afrontar com va poder les nombroses preguntes sobre Haaland i Mbappé, tot i que amb un pòsit de distància que marca les limitacion­s del Madrid al mercat. «Són molt bons. Són joves i el que estan fent demostra que són jugadors de present i futur», va dir.

«Va fer un partit molt bo, em va agradar el que va fer. Vaig veure bons moviments, bones jugades, disfruto quan veig coses bones, com tots els aficionats», va dir mesurat Zidane sobre el partit de Mbappé al Camp Nou.

 ?? AFP ?? Benzema es toca el turmell diumenge passat davant el València.
AFP Benzema es toca el turmell diumenge passat davant el València.
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain