El Periódico - Català

Lebron i Durant lideren l’All-Star

Les estrelles de Lakers i Nets han sigut els més votats

- EL PERIÓDICO

Lebron James i Kevin Durant seran els capitans del partit de l'AllStar de l'NBA, que es disputarà el 7 de març a Atlanta. Aquesta edició homenatjar­à el malaguanya­t Kobe Bryant i integrarà els tres concursos (esmaixades, triples i habilitats) en un mateix dia.

Lebron i Durant han liderat el resultat de les votacions. L'NBA va donar a conèixer els deu titulars, que han sigut escollits a través d'una votació entre aficionats (50%), premsa (25%) i els jugadors de la Lliga (25%).

Els selecciona­ts a l'Oest van ser Lebron, amb gairebé sis milions de vots, Stephen Curry (Warriors), Luka Doncic (Mavs),

Kawhi Leonard (Clippers) i Nikola Jokic (Nuggets).

I per l'Est formaran Kevin Durant, amb 5,5 milions de vots; el seu company en els Nets Kyrie Irving; Bradley Beal (Wizards), Giannis Antetokoum­po (Bucks) i Joel Embiid (Sixers).

/

35.000 PUNTS DE LEBRON L'elecció de Lebron James per a l'All-Star, la 17a de la seva prolífica carrera esportiva, va coincidir amb la nit en què es va convertir en el tercer jugador de la història a arribar als 35.000 punts en la seva carrera en un partit que els Lakers van perdre davant els Nets (98-109). L'astre se suma així a Kareem-Abdul Jabbar i Karl Malone a aconseguir aquesta gesta.

L'All-Star Game seguirà amb el format de l'any passat: els dos equips competiran per guanyar cada quart i jugant amb una puntuació final en un últim període sense cronòmetre. Aquest últim objectiu serà sumar 24 punts al marcador de l'equip que vagi liderant després dels tres primers quarts, en homenatge a Kobe Bryant, quatre vegades guanyador de l'MVP de l'All-Star, que va morir el 26 de gener del 2020 i va lluir el en les seves deu últimes temporades amb els Lakers.

Jugadors destacats com per exemple Anthony Davis (lesionat en principi per a un mes), Donovan Mitchell, Paul George, Jayson Tatum, Jimmy Butler o James Harden s'han quedat a l'espera dels suplents, que elegiran els entrenador­s perquè els capitans puguin fer els seus equips definitius.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain