El Periódico - Català

El Madrid es reenganxa a la lluita per LaLiga

- A. G.

Amb més problemes dels previsible­s, gràcies a un cop de cap de Casemiro al pitjor moment, el Madrid va aprofitar la primera derrota del 2021 del líder per reenganxar-se a LaLiga amb una victòria per la mínima contra el Valladolid (0-1). L’equip de Zidane es col·loca, tot i que amb un partit més, com el primer perseguido­r de l’Atlètic amb tres punts menys després de la seva tercera victòria seguida, tot i que estigui lluny de mostrar el seu millor nivell, amb un resultat molt millor del que va merèixer per joc i ocasions. A més, dimecres torna la Champions, a Itàlia davant l’Atalanta, i les sensacions que transmeten els blancs són lluny de ser encoratjad­ores per als enfrontame­nts de màxima exigència.

Les millors ocasions del primer tram del partit van ser val·lisoletane­s. Va haver d’aparèixer Courtois per mantenir un empat a zero que també va haver de sostenir, amb una altra gran parada, al començamen­t del segon temps. En aquest moment, l’equip de Zidane havia perdut el control del partit davant l’empenta d’un Valladolid que va percebre els dubtes del rival i va buscar emportar-se el partit. En el pitjor moment del Madrid, quan el gol el mereixien els locals, va arribar el tercer cop de cap perillós de Casemiro, que va ser el definitiu, el que va acabar sent un gol que semblava impossible.

El gol madridista en el millor moment val·lisoletà va liquidar les esperances dels locals, que no van tenir capacitat per tornar a posar contra les cordes Courtois davant la defensa numantina del Madrid, amb Casemiro com un central més per conservar el premi durant els últims deu minuts.

n

 ??  ?? Llorente, de l’Atlètic, lamenta el segon gol del Llevant que va cristal·litzar la nova ensopegada blanc-i-vermella.
Llorente, de l’Atlètic, lamenta el segon gol del Llevant que va cristal·litzar la nova ensopegada blanc-i-vermella.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain