El Periódico - Català

LES PEL·LÍCULES DE TV

-

Nunca digas nunca jamás 22.00 hores. | LA 2

D’Irvin Kershner. Amb Sean Connery, Klaus Maria Brandauer, Max von Sydow, Barbara Carrera, Kim Basinger, Bernie Casey. Regne Unit-EUA-Alemania, 1983. Acció, 134 minuts uL’agent James Bond ha d’evitar que l’organitzac­ió criminal Spectre faci xantatge al govern. Aparentmen­t, els seus agents han aconseguit robar dos projectils nuclears.

En tierra hostil 22.00 hores. | PARAMOUNT

De Kathryn Bigelow. Amb Jeremy Renner, Anthony Mackie, Brian Geraghty, Guy Pearce, Ralph Fiennes, David Morse, Evangeline Lilly, Christian Camargo, Suhail Dabbach. EUA, 2008. Drama, 131 minuts uL’intens dia a dia, durant la guerra de l’Iraq, d’un comando especialit­zat en desactivac­ió d’explosius liderat pel sergent Thompson. Quan aquest mor en el transcurs d’una missió, la unitat passa a ser dirigida per l’impredicti­ble i temerari sergent James.

Umberto D 22.15 hores. | BETEVÉ

De Vittorio De Sica. Amb Carlo Battisti, Maria Pia Casilio, Lina Gennari, Ileana Simova, Elena Rea, Memmo Carotenuto. Itàlia, 1952. Drama, 89 minuts uUmberto Doménico Ferrari és un jubilat que intenta sobreviure amb la seva miserable pensió. Sumit gairebé en la pobresa, viu de lloguer i ha d’enginyarse-les per pagar els diners que la seva propietàri­a li reclama. Els únics amics que té en aquest món són una jove criada i sobretot el seu gos, el Flike.

Una policía en apuros 22.30 hores. | LA SEXTA

De Dany Boon. Amb Dany Boon, Alice Pol, Yvan Attal, Michel Blanc, François Levantal. França-Bèlgica, 2016. Comèdia, 105 minuts uJohanna Pasquali no és la típica agent de policia. És oblidadiss­a, distreta i maldestra. Encara que destaca per la seva bona punteria, la seva habilitat per al combat cos a cos i la seva intuïció policial, així com la seva poca traça, l’han convertit en una amenaça tant per als criminals com per als seus companys de feina i els ciutadans en general.

Bajo sospecha 22.35 hores. | 8TV

De Stephen Hopkins. Amb Gene Hackman, Morgan Freeman, Thomas Jane. EUA, 2000. Intriga, 105 minuts uL’advocat Henry Hearst rep una trucada del capità de la policia perquè declari uns detalls de l’atestat que va fer sobre el rapte i l’assassinat d’una nena.

 ??  ?? Dirigida per Vittorio De Sica, una obra clàssica i imprescind­ible.
Dirigida per Vittorio De Sica, una obra clàssica i imprescind­ible.
 ??  ?? Guanyadora de sis premis Oscar el 2010.
Guanyadora de sis premis Oscar el 2010.
 ??  ?? Alice Pol dona vida a Johanna Pasquali, agent de policia.
Alice Pol dona vida a Johanna Pasquali, agent de policia.
 ??  ?? Va suposar el retorn de Connery dotze anys després com James Bond.
Va suposar el retorn de Connery dotze anys després com James Bond.
 ??  ?? Adaptació de la novel·la Brainwash, de John Wainwright.
Adaptació de la novel·la Brainwash, de John Wainwright.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain