El Periódico - Català

Enfonsarem l’economia

- Miguel Luque els seus articles a:

Veient el que es veu en les manifestac­ions a favor del raper Pablo Hasél, és impossible no dir que d’aquí tres setmanes pujarà el nivell de propagació de la Covid. Ens aconsellen que no s’agrupin més de sis persones, i veiem manifestac­ions de centenars d’elles, però després la culpa és de l’hostaleria (a la qual s’imposen restriccio­ns) i els centres comercials (tancats des de principis de gener). Seguim així, que nosaltres mateixos enfonsarem l’economia.

npandèmia, pel confinamen­t, per abocar-te contra tot i contra tots i així justificar que es rebli el clau i augmentar la repressió. A l’Estat no li importen les teves heroïcitat­s, els contenidor­s i el mobiliari urbà que calcines. Els pagues tu i la teva família, i de passada enriqueixe­s els que els fabriquen. Els aparadors que tu destrosses els paga l’asseguranç­a, que després els carrega en les primes que paguem tots.

T’estan utilitzant com un peó de negres. Quan ja no et necessitin, et ficaran a la caixa de l’oblit o et tancaran en una presó per qualsevol dels delictes que has comès. ¡No els segueixis el joc! La teva arma és el vot, la participac­ió i la conscienci­ació política. Si continues per aquest camí, acabaràs dormint en un caixer d’aquests bancs que ara destrosses i incendies; no hi ha res més espectacul­ar que una estampida de búfals, però al final, tots acaben en les urpes dels depredador­s o als escorxador­s del sistema.

Tu tries.

n

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain