El Periódico - Català

Kylie Minogue ultima la boda amb Paul Solomons

Després d’una llarga llista de relacions fallides, la princesa del pop dirà el sí, vull al director creatiu de la revista ‘GQ’ britànica.

- LAURA ESTIRADO

Durant molts anys Kylie Minogue ha assegurat que si un dia es casava ho faria a la seva «estimada ciutat natal de Melbourne». Doncs bé, aquest dia sembla que arribarà aviat, després de deixar enrere un llarg llistat d’embolics fallits. Fa diverses setmanes que els tabloides australian­s i britànics avisen que el somiat casament de la princesa del pop (52 anys) és imminent i que, finalment, serà el gal·lès Paul Solomons (46 anys) l’escollit per portar-la a l’altar.

Minogue ha volat a casa des de Londres al costat del que és el seu nòvio des del 2018. Tot i que es va especular que el viatge podria ser per unir-se com a jurat al programa RuPaul’s Drag Race Down Under, diverses revistes asseguren que és per a l’«ocasió més especial de totes». El promotor de la cantant, Michael Gudinski, ha confirmat que l’artista «té pensat quedar-se a Austràlia un temps». Mentre Minogue es reunia amb els seus pares, Ron i Carol, i amb la seva germana Dannii, la família de Solomons avançava que els nòvios s’havien compromès.

Relliscada de la sogra

La confirmaci­ó de la notícia es va escapar a la madrastra de Solomons, Gloria. «[Kylie] és molt agradable. Estic encantada que estiguin compromeso­s. És molt emocionant. Però, ho sento, no puc dir més perquè m’han dit que no ho faci. Respecto el meu fill», va assegurar la dona. Segons la premsa australian­a, tants recels es devien al fet que al principi la diva volia celebrar «un casament íntim només per a amics i familiars».

La idea d’una cerimònia discreta, no obstant, hauria desaparegu­t de la ment de la nòvia, que ara estaria preparant una gran festa. I amb l’ajuda de la seva germana Dannii, de 49 anys, que hauria elegit com la seva dama d’honor. Precisamen­t aquesta última ha sigut fotografia­da sortint de la botiga d’un dissenyado­r d’alta costura a Melbourne. Una font consultada per Woman’s Day ha donat més detalls: «[Kylie] està totalment emocionada. I Paul està decidit a regalar-li la boda dels seus somnis, ja sigui íntima, familiar o amb l’alta societat australian­a». L’ex de l’actor francès Olivier Martínez i del model i actor Andrés Velencoso (van estar sortint del 2008 al 2015) encara s’estava llepant les ferides pel fracàs de la seva relació anterior amb l’actor anglès Joshua Sasse, el 2017, quan va conèixer Paul i se’n va enamorar.

Si bé ella és una estrella des de la infància –va començar a actuar a la tele des de petita, va arribar a la fama mundial amb la sèrie Neighbours i el seu primer hit planetari va arribar el 1987 amb The Loco-Motion–, el seu nòvio és gairebé un desconegut per als mitjans (tot i que treballa en un). Procedeix d’un poble miner anomenat Llanbradac­h, a Gal·les. Es va llicenciar en Disseny Gràfic a la universita­t britànica de Nottingham i des del 2007 és el director creatiu de la revista de moda masculina GQ, en la seva edició britànica, així com de GQ Style.

Abans també va treballar a Marie Claire.

«És un home genial, el meu millor recolzamen­t. És divertit i talentós. Riem molt, hem passat per coses molt similars en les nostres vides i ens hem conegut en un moment perfecte per a tots dos. És un amor, la veritat», va dir Kylie d’ell en una entrevista.

 ?? Instagram ??
Instagram

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain