El Periódico - Català

El City es posa a prova a Budapest amb una fantàstica ratxa de 25 partits sense perdre

L’equip de Manchester pretén traslladar a la Champions el seu excel·lent moment a la Premier. «No hi ha res especial, només pensem en el Borussia», assegura Pep Guardiola.

- EL PERIÓDICO

El conjunt més en forma del continent, amb una ratxa de 18 triomfs consecutiu­s i 25 partits sense perdre, es posa a prova avui a Budapest. El Manchester City de Pep Guardiola

havia de jugar l’anada dels vuitens a Alemanya contra el Borussia de Mönchengla­dbach, però les restriccio­ns del Govern germànic per la pandèmia han portat el duel a Hongria. Allà espera prolongar el seu magnífic moment davant un rival que arriba al xoc després d’una derrota a la Bundesliga que l’allunya d’una nova classifica­ció per a la Lliga de Campions.

«No crec que els meus jugadors necessitin cap tipus de motivació per a un partit així. Han de gaudir. S’han guanyat tornar a sentir l’himne de la Champions i ser entre els 16 millors d’Europa», va dir ahir l’entrenador alemany Marco Rose.

Pep Guardiola, mentrestan­t, no guanya la Champions des del 2011, quan es va proclamar campió amb el Barça. Ni al Bayern ni al City ha tingut fortuna en una competició en la qual no ha tornat a jugar ni tan sols una final. Ara suma 25 duels sense caure i 13 victòries el 2021 en una ratxa espectacul­ar

que l’ha deixat en excel·lent disposició per conquistar la Premier. La Lliga de Campions, en canvi, és més traïdora.

De Bruyne, a punt

El tècnic sap que qualsevol badada es paga cara. «No m’agrada dir que l’experiènci­a del passat ajuda. El futbol t’ensenya milions d’exemples que equips que han guanyat moltes Champions o Mundials poden perdre en 20 minuts el que van guanyar en 45».

Pep recupera De Bruyne, lesionat en les últimes cites. «No hi ha res especial. Només pensem en el Borussia, després en el West Ham, el Wolverhamp­ton i ja després en el Manchester United. Anem pas a pas, partit a partit», va acabar en el Puskas Arena.

n

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain