El Periódico - Català

Horòscop

- LAURA GIRALT

Àries. 21 de març al 20 d’abril Valoraràs més les u relacions personals i donaràs menys importànci­a a altres assumptes. Avui, actuar en companyia d’altres t’anirà bé, ja que t’ajudaran a controlar els teus impulsos.

Taure. 21 d’abril al 20 de maig Presta més atenció u a com dius les coses ja que faràs l’efecte d’estar enfadat quan no ho estàs. En el terreny profession­al, la teva experiènci­a serà un plus. Confia-hi.

Gèminis. 21 de maig al 21 de junyu És el moment de fer algunes gestions i aquestes trucades necessàrie­s. Ara tens més inquietuds intel·lectuals i avui podries decidir cap on dirigir-les.

Càncer. 22 de juny al 22 de juliol Sents alguns u temors respecte a situacions que estàs vivint, però avui veuràs la manera de superar-los. Et sentiràs amb més seguretat i el teu sentit pràctic et guiarà.

Leo. 23 de juliol al 22 d’agost No és bona idea u competir amb els altres, tingues paciència. No creguis en les promeses que et facin, ja que potser no volen enganyar-te, però per alguna raó no les compliran.

Verge. 23 d’agost al 21 de setembre El teu esperit u servicial necessita un límit o acabaran abusant de tu, sobretot en el teu entorn laboral. És un dia formidable per passar un temps tenint cura de tu mateix.

Balança. 22 de setembre al 22 d’octubre Estàs u passant un moment intens en el terreny amorós. No tot anirà bé, hi ha coses per canviar. Si no tens parella, pot aparèixer algú que canviï els teus esquemes.

Escorpí. 23 d’octubre al 21 de novembre No u deixis que els problemes familiars t’abaixin l’ànim i mira quins recursos tens per afrontar-los. En la teva professió, no malgastis l’energia en el que no és important.

Sagitari. 22 de novembre al 20 de desembre u

Et vindrà de gust fer coses noves i canviar la teva quotidiani­tat. Dedica un temps per a tu, per distreure’t amb els amics i les aficions. És possible que iniciïs uns estudis.

Capricorn. 21 de desembre al 19 de gener És u probable que hagis de reajustar el teu pressupost per arribar a final de mes tal com tu vols. Les teves idees necessiten una revisió per donar un nou impuls a la teva feina. Aquari. 20 de gener al 18 de febrer No et comprometi­s u si no estàs totalment segur de poder complir. Si no, hi ha qui perdrà la confiança en tu. És un dia perfecte per compartir més temps amb la teva parella.

Peixos. 19 de febrer al 20 de març No siguis tan u crèdul i assegura’t que el que et diuen és veritat. Accepta la realitat i, d’aquesta manera, sabràs quines decisions prendre i cap on dirigir les teves energies.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain