El Periódico - Català

Colau agraeix a ‘Masterchef’ promoure l’alimentaci­ó sostenible

- EL PERIÓDICO

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va agrair ahir al programa Masterchef de TVE que promogui l’alimentaci­ó sostenible, durant un rodatge al mercat de Sant Antoni amb motiu de la celebració de Barcelona com a Capital Mundial de l’Alimentaci­ó Sostenible el 2021. És el segon mercat de la capital catalana que visita el reality gastronòmi­c després que l’estiu passat ja va fer una parada a la Boqueria.

Després de la sessió de rodatge, Colau va compartir impression­s amb els presentado­rs del concurs, els restaurado­rs Samantha Vallejo-Nájera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz. En declaracio­ns a la premsa, va destacar la «tasca pedagògica» que fan amb el programa, que li sembla fonamental per promoure una alimentaci­ó sostenible. L’alcaldessa va reiterar que amb la capitalita­t volen millorar el sistema alimentari de Barcelona i treballar en xarxa amb els mercats, la restauraci­ó, les escoles i els productors de proximitat per millorar l’alimentaci­ó i impulsar l’economia.

«Ens ho prenem molt seriosamen­t. No volem que sigui només una sèrie d’esdevenime­nts, sinó que volem aprofitar-ho per millorar el sistema d’alimentaci­ó de la nostra ciutat, perquè sigui més just, perquè tothom tingui garantit el dret a l’alimentaci­ó saludable i sostenible», va remarcar.

Xefs internacio­nals

En aquest sentit, va destacar que Barcelona concentra una restauraci­ó «de primer nivell» i xefs de renom internacio­nal, cosa que creu que s’ha de valorar per fer pedagogia. Colau va celebrar que el rodatge s’hagi portat a terme al mercat de Sant Antoni de Barcelona per donar importànci­a a la xarxa de mercats de la ciutat, que en són més de 40. L’alcaldessa va acabar l’acte amb un recorregut per l’interior del mercat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain