El Periódico - Català

Antonio David recorda que va ser absolt i anuncia una demanda

L’excol·laborador de ‘Sálvame’ fa les seves primeres declaracio­ns després de l’esquinçado­r testimoni de Rocío Carrasco en el documental de Telecinco: «Mai li he tocat ni un pèl»

- EL PERIÓDICO

Després de l’emissió, diumenge, dels dos primers capítols de la docusèrie Rocío, contar la verdad para seguir viviendo, i de l’huracà mediàtic sobre les seves demolidore­s declaracio­ns en les quals confessava haver sigut víctima de maltractam­ent físic i psicològic per part del seu ex –que van provocar l’expulsió fulminant d’Antonio David Flores de tots els programes de Mediaset–, l’exmarit de Rocío Carrasco va parlar ahir a través de la revista Diez Minutos, on assegura a la seva portada que ell no li ha tocat «ni un pèl» i que la «denunciarà i portarà a un jutjat» per les seves paraules al documental de Telecinco.

Algunes de les frases rotundes que van sortir dels llavis de Rocío Carrasco van ser: «En una ocasió la cosa va anar a pitjor. Em va estirar els cabells i em va tirar a terra i em va colpejar el cap a la taula. Em va passar pel cap anar-me’n o ‘m’aixeco i el rebento’, però no vaig fer cap de les dues coses», va explicar Rocío entre altres dures experiènci­es. També va relatar per què la relació amb els seus fills Rocío i David està trencada. L’ex guàrdia civil i ara excol·laborador de Sálvame després de ser acomiadat dilluns de la cadena de Vasile, explica a Diez Minutos que «està tranquil» i tant ell com el seu advocat, Iván Hernández, emprendran accions legals. Dimarts, a El programa de Ana Rosa, Hernández va recordar que no hi ha «indicis de criminalit­at» contra el seu defensat en el cas de Rocío Carrasco, i va avisar que prendrien mesures legals contra «el responsabl­e que hagi realitzat l’aportació de les proves incomplete­s i que ha ocultat en aquest reportatge tot els que els jutges sí que han vist, examinat i jutjat».

«Hi ha hagut sis resolucion­s, hi han intervingu­t tres jutgesses i quatre jutges. Ells han pogut veure totes les proves. No es pot fer un judici social. No es pot assenyalar i condemnar a Antonio David Flores fora de la justícia», va declarar l’advocat davant els micròfons de l’espai d’Ana Rosa.

«La portaré al jutjat»

Antonio David Flores reitera a la revista: «Vull que quedi clar, la meva exdona em va denunciar per violència de gènere tant físicament com psicològic­ament i vaig ser absolt. La denunciaré i la portaré a un jutjat. No passaré tres anys tancat a casa meva. Mai a la vida li he faltat al respecte ni li he tocat ni un dit».

Després de sentir dir a la seva mare en les primeres entregues de la docusèrie que havia intentat suïcidar-se, Rocío Flores, filla de la parella, també es va pronunciar a través de les seves xarxes i va dir que havia volgut intervenir en el programa per «bastir ponts» però no l’hi van permetre.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain