El Periódico - Català

Ayuso fitxa Toni Cantó per a la seva llista en les eleccions de Madrid

> L’exdirigent taronja va demanar al dimitir que el PP i Ciutadans anessin junts als comicis, apel·lant al vot útil del centredret­a

-

L’exdirigent de Ciutadans Toni Cantó formarà part de la llista del PP en les pròximes eleccions de la Comunitat de Madrid, encapçalad­a per l’actual presidenta,

Isabel Díaz Ayuso. Cantó s’integrarà com a independen­t, segons van confirmar a Europa Press fonts populars.

El polític va confirmar ahir que s’havia reunit hores abans amb l’equip de la presidenta per abordar «la possibilit­at de donar suport al projecte d’unió del centredret­a» del líder nacional del PP, Pablo Casado, a Madrid.

D’aquesta manera, el nom de l’actor s’unirà als set consellers de l’actual Executiu autonòmic que Ayuso ja ha avançat que aniran als primers llocs de la llista així com al de la secretària general del PP de Madrid, Ana Camins, i el portaveu del PP a l’Assemblea, Alfonso Serrano.

«Exemple de llibertat»

En un missatge en el seu compte personal de Twitter, Cantó va confirmar la trobada amb l’equip de la presidenta regional i candidata del PP en les pròximes eleccions del 4 de maig mentre va reiterar la seva aposta per una unió del centredret­a de cara a la cita electoral.

«És essencial que aquesta comunitat continuï sent exemple de llibertat a Europa i motor econòmic d’Espanya», ha afegit l’exdirigent de Ciutadans i exportaveu a les Corts Valenciane­s.

Cantó, un dels dirigents que més ha criticat públicamen­t l’estratègia seguida per Ciutadans arran de les eleccions catalanes, va anunciar fa nou dies que deixava els seus càrrecs en la formació taronja, renunciava a la seva acta de diputat i deixava la política. «Només em plantejo ara trucar al meu representa­nt per començar a treballar de la meva feina ben aviat», va dir en el seu moment.

Bona sintonia

El mateix dia de la seva dimissió va apostar pel fet que el PP i Ciutadans anessin junts als comicis madrilenys, apel·lant al vot útil del centredret­a. Posteriorm­ent, va indicar que es pensaria acudir a un míting d’Ayuso.

L’exdirigent de Ciutadans mantenia ja bona relació amb la presidenta regional. La mateixa Ayuso va explicar públicamen­t que en una ocasió, després de les eleccions catalanes, va dinar amb Cantó i amb l’exconselle­ra de Cultura, Marta Rivera.

 ??  ?? Cantó, en un acte de Cs.
Cantó, en un acte de Cs.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain