El Periódico - Català

El socialista Joan Callau deixa l’alcaldia de Sant Adrià de Besòs

El ja exregidor, alcalde des del 2013, cedeix la direcció del consistori a Filo Cañete, fins ara primera tinenta d’alcalde.

- EL PERIÓDICO

El socialista Joan Callau va anunciar la seva renúncia a l’alcaldia de Sant Adrià de Besòs i va assenyalar la regidora Filo Cañete, primera tinenta d’alcalde i regidora de l’Àrea de Protecció i

Promoció Social, com la seva successora. En un comunicat, l’agrupació municipal del partit va agrair la feina feta per Callau per transforma­r la ciutat, però no va donar detalls sobre els motius de la marxa de l’alcalde, que farà una roda de premsa avui al migdia per explicar el perquè de la seva decisió.

Callau, regidor des del 1995 i alcalde des del 2013, ha governat aquesta legislatur­a en minoria, amb vuit dels 20 regidors que té el consistori de Sant Adrià de Besòs, una de les ciutats que limiten amb la capital catalana.

Dimarts passat, el ple municipal va aprovar els pressupost­os municipals. «Joan Callau mereix un reconeixem­ent personal i polític pel seu tarannà, per la seva serenitat i pel respecte que ha guiat la seva capacitat de diàleg i resistènci­a davant les dificultat­s amb què s’ha trobat en el seu esforç per aconseguir la millora constant de la ciutat (...). Ha canviat Sant Adrià, del qual ha fet un lloc d’oportunita­ts, un lloc de futur», es destaca des del PSC del fins ara alcalde de la ciutat. El futur de Callau podria estar vinculat a la Diputació de Barcelona.

La Diputació de Barcelona apareix en l’horitzó polític del dirigent del PSC

 ?? Joan Cortadella­s ?? Joan Callau.
Joan Cortadella­s Joan Callau.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain