El Periódico - Català

García Egea diu que els que es passen al PP ho fan «per amor a Espanya»

- EL PERIÓDICO

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, va remarcar ahir que la «unió» d’alcaldes, regidors i diputats d’altres partits al Partit Popular (PP), «el que d’altres qualifique­n de transfugui­sme», segons la seva opinió suposa «dignitat, amor per Espanya i unió del centre dreta.» Segons el seu parer, es tracta d’«un pas més perquè no continuïn manant a Espanya Pedro Sánchez i Pablo Iglesias».

«Aquesta unió entorn del líder nacional del PP, Pablo Casado, és el que més preocupa a Moncloa», va sentenciar Egea, que va participar en la clausura del 15è Congrés provincial extraordin­ari del PP de Sevilla, on Virginia Pérez va revalidar el càrrec de presidenta provincial.

En aquest marc, Egea va cridar a treballar «sense parar en la renovació» de les bases. «Quan el PP ho ha passat malament, la gent que hi ha sigut és la dels pobles i ciutats d’Espanya. Aquesta renovació comença de baix a dalt, construint un partit assentat des de la base», va recalcar, incidint que la «renovació provincial és una gran oportunita­t d’eixamplar el partit per la base i obrir les portes a tothom».

Espanya Suma

A més, després d’esmentar el «rumor» de les mocions de censura, va posar en relleu que la dreta «s’organitza per resistir». Ha esmentat que «fa temps es va crear Espanya Suma (coalició del PP i Cs amb altres partits) i governa a Pamplona, sent primera força a Navarra, per lluitar contra la fragmentac­ió de l’espai electoral». «Si tots els que creiem en la llibertat, impostos baixos i una Espanya unida estiguéssi­m units, Sánchez no governaria», ha sentenciat.

El secretari general del PP va avisar que el PSOE «va atacar l’estabilita­t dels governs» regionals del PP per fer-los «inestables, igual que el seu govern», coordinant un «atac contra Madrid i Múrcia, per fer-los saltar, i amenaçant Castella i Lleó».

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain