El Periódico - Català

Debut i expulsió de Mingueza

-

El partit de l’Espanya sub-21 davant Itàlia serà inoblidabl­e per a Óscar Mingueza: perquè era el seu debut i perquè va ser expulsat després d’una picabarall­a amb el davanter Scamacca. El defensa blaugrana li va treure la groga que significav­a la seva expulsió, però el jugador transalpí va simular una agressió de Mingueza i l’àrbitre alemany Harm Osmers va

upicar. Itàlia va acabar amb nou jugadors en un final abrupte (0-0).

Onze grogues i tres vermelles va ser el balanç de la dura trobada, en la qual Espanya va portar el pes del joc i va poder decantar-lo al tram final amb un parell de bones ocasions. Eslovènia i la República Txeca també van empatar (1-1).

uAixí les coses, la selecció està obligada a resoldre errors contra la Georgia de Willy Sagnol en el segon partit del francès a la banqueta caucàsica i amb més de 15.000 aficionats a les grades, però sobretot davant un altre partit que s’espera tancat i sense espais. «Pot ser que sigui un partit semblant», va augurar un Luis Enrique, que haurà de posar en lliça noves solucions ofensives.

Amb tres partits en menys d’una setmana (encara queda un partit contra Kosovo dimecres), s’esperen canvis en l’alineació de Luis Enrique amb opcions per a Jordi Alba, la frescor ofensiva que va aportar Bryan Gil en els seus minuts contra Grècia i l’esperada presència d’inici del barcelonis­ta Pedri. A més, els habituals titulars Busquets i Thiago han de tornar a l’onze per imprimir velocitat en la passada i agilitat en la circulació de les quals va mancar la selecció fa uns dies. El que continua sense estar en condicions de ser titular és Gerard Moreno.

n

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain