El Periódico - Català

Governin, gestionin

- Jaime Rodríguez

CUNIT

Novament eleccions. Aquesta vegada a la Comunitat de Madrid. Si alguna cosa ha posat en evidència aquesta maleïda pandèmia és la poca voluntat o la incapacita­t de gestió dels nostres polítics i dels nostres 17 sistemes autonòmics. S’ha demostrat que molts enyorem el bipartidis­me, doncs els nous partits que venien a regenerar la política l’únic que han fet ha sigut dividir i polaritzar encara més.

Al final, els ciutadans volem governants que gestionin i que els mitjans no estiguin parlant-ne les 24 hores com si fossin estrelles de rock. Menys narcisisme i més voluntat de gestió. Això és el que li ha passat a Pablo Iglesias, que allò de gestionar tot un país resulta tediós. Mola més sortir als platós de teleré

El meu pare té 84 anys i ni ha sigut vacunat contra la Covid ni es preveu que ho sigui a curt ni mitjà termini. El Departamen­t de Salut ha sigut capaç de crear una infraestru­ctura de vacunació àgil i ràpida, però no hi ha vacunes.

¿Se’n recorden de fa només uns mesos, quan es deia que la població prioritàri­a per vacunar serien els de més edat per raons òbvies? Més tard van canviar d’estratègia i ens van vendre que immunitzan­t paral·lelament altres col·lectius, alguns d’ells molt joves, però tots en edat i situació productiva (treballado­rs en actiu), no es veuria afectada la vacunació de la gent gran.

En el moment que s’han vist sense vacunes per als grans, no només el meu pare, la majoria han quedat exposats a emmalaltir i morir per les perverses mesures polítiques economicis­tes i productive­s amb què vivim.

n

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain