El Periódico - Català

Horòscop

- LAURA GIRALT

Àries. 21 de març al 20 d’abril En l’àmbit afectiu, les paraules clau del dia són comunicaci­ó i llibertat. Obtindràs més dels altres perquè no els n’exigiràs tant. Amb els teus amics, propiciarà­s l’acostament.

Taure. 21 d’abril al 20 de maig Organitzar­às bé la teva agenda i tindràs temps de fer-ho tot, que ara serà molt. Seràs afortunat i obtindràs l’ajuda que necessitis. Avui, les coses seran més fàcils.

Gèminis. 21 de maig al 21 de juny Passaràs més temps fent el que t’agradi i, en l’amor, el teu carisma serà la clau perquè tinguis èxit. Seran propícies les iniciative­s relacionad­es amb l’estranger.

Càncer. 22 de juny al 22 de juliol Tindràs més força de voluntat i una visió més àmplia de les coses, que et permetrà veure el benefici del que tant et costa fer. Seràs molt generós amb la teva família.

Leo. 23 de juliol al 22 d’agost Els teus dots de comunicaci­ó seran excel·lents. No deixis passar l’oportunita­t de parlar de temes delicats o de trucar a les persones amb qui et costa tant de tractar.

Verge. 23 d’agost al 21 de setembre Bon dia en l’aspecte econòmic i laboral. Trauràs el millor partit dels teus recursos i aptituds, tindràs sort i hi haurà una millora en els dos àmbits. Et sentiràs fort i animat.

Balança. 22 de setembre al 22 d’octubre En el terreny amorós, seràs més atrevit i et llançaràs per aquesta persona que t’agrada tant. Si tens, o has iniciat, un negoci, tindràs idees formidable­s que l’expandiran.

Escorpí. 23 d’octubre al 21 de novembre No donaràs tanta importànci­a a les coses i per fi et relaxaràs. Faràs bé de reservar un temps per meditar o deixar vagar la teva ment. La teva fortalesa augmentarà.

Sagitari. 22 de novembre al 20 de desembre El teu pensament positiu i la teva calidesa influiran positivame­nt en la relació amb els teus amics i companys de feina. Amb paciència, el que esperes veure realitzat arribarà.

Capricorn. 21 de desembre al 19 de gener Si vols donar a conèixer la teva feina, realitzar qualsevol tipus de comunicaci­ó comercial o iniciar projectes, aquest el moment adequat. Transmetrà­s confiança i entusiasme.

Aquari. 20 de gener al 18 de febrer Canviarà la percepció que tens de certes situacions i les veuràs d’una manera més favorable. El temps d’oci et regenerarà, a més, avui t’ho passaràs genial.

Peixos. 19 de febrer al 20 de març Faràs bones compres i trobaràs el producte que has estat buscant tant temps. T’animaràs a fer alguns canvis que milloraran el teu estat emocional.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain