El Periódico - Català

Luis Enrique: «És el partit que més he patit. Estic preocupat»

- A. G.

Va témer el pitjor. Luis Enrique estava a punt d’un atac de nervis, assistint a una de les pitjors primeres parts de la selecció espanyola des que ell va seure a la banqueta. Va prendre mesures al descans, amb l’entrada de Dani Olmo, que va suplir Bryan Gil, per formar un triangle decisiu amb Jordi Alba i Pedri. «És el partit que més he patit», va reconèixer l’asturià, que va admetre després que el seu equip «no està lúcid», per la qual cosa genera «preocupaci­ó» de cara al tercer duel d’Espanya amb Kosovo.

«Quan passa una cosa dolenta, Busquets és el pim pam pum perquè tothom el critica», va dir Luis Enrique, recalcant després que per ell «és un jugador fonamental, d’una qualitat i lideratge únics». Després, el selecciona­dor va revelar que haver descartat Sergio Ramos, que no va jugar ni un minut davant Geòrgia, va ser per una qüestió «tècnica», assumint, això sí, «que qualsevol cosa que decideixi amb Ramos generarà polèmica i debat. Però jo estic preparat per a qualsevol situació».

Animant Olmo a xutar

Luis Enrique estava angoixat perquè el partit se li escapava de les mans. Per això, quan va veure Jordi Alba passar la pilota a Dani Olmo, ja al temps afegit, el va animar a tirar per buscar el gol que tant necessitav­a Espanya. «La passada d’Alba ha sigut bona i des de la banqueta m’animaven a engaltar-la; ha sigut un moment molt especial i molt emocionant per a tothom», va confessar el davanter, mentre el tècnic va explicar que «en el xut de Dani la pilota ha fet un efecte» que va sorprendre el porter de Geòrgia.

«No estem pletòrics, però crec que l’equip s’ha tret un pes de sobre. El premi del gol final espero que ens doni confiança», va admetre un alleujat Luis Enrique. «És un premi merescut i si no m’és igual» Estic preocupat, molt preocupat amb Kosovo», va dir.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain