El Periódico - Català

Horòscop

- LAURA GIRALT

Àries. 21 de març al 20 d’abril Evita sobrecarre­gar-te u de feina o perdràs molta energia. Ara necessites ser conscient del que és important i dedicar-t’hi. Avui tindràs despeses impreviste­s.

Taure. 21 d’abril al 20 de maig Et sentiràs més u còmode si pots actuar a la teva manera, però hauràs de mirar qui tens davant teu o semblaràs desconside­rat. I això no t’interessa en aquest moment.

Gèminis. 21 de maig al 21 de juny Situacions u que no esperes faran que el teu dia sigui una mica més complicat. De tota manera, no et faltarà coratge per afrontar el que sigui ni claredat per dir el que penses.

Càncer. 22 de juny al 22 de juliol En el terreny u afectiu, no vols que ningú et talli les ales i, tot i que tens tot el dret a exigir-ho, alguns es molestaran pel teu gran desig de llibertat.

Leo. 23 de juliol al 22 d’agost Procura tenir u temps tant per a la teva família com per a la teva professió. Faràs molta feina durant les primeres hores del dia, però després, necessitar­às abaixar el ritme i descansar.

Verge. 23 d’agost al 21 de setembre El teu nerviosism­e u no t’ajudarà a tenir les idees clares. Procura relaxar-te d’alguna manera abans de prendre decisions. És interessan­t que tinguis en compte totes les opinions.

Balança. 22 de setembre al 22 d’octubre Procura u que no t’oblidis de res important que hagis de fer. Quant a l’economia que comparteix­es amb altres persones, haureu de parlar molt per arribar a acords.

Escorpí. 23 d’octubre al 21 de novembre Els altres u van a un ritme molt diferent del teu. Tu necessitar­às el teu temps i tendiràs a ajornar, els altres corren molt. En positiu, t’ajudaran a posar-te en marxa.

Sagitari. 22 de novembre al 20 de desembre u T’anirà bé cooperar, però poden sorgir disputes pel teu desig que ningú et digui què fer ni com. El teu sistema nerviós serà més sensible i l’estrès no et provarà.

Capricorn. 21 de desembre al 19 de gener Està u bé que et qüestionis els teus objectius, així veuràs si realment estàs disposat a fer l’esforç necessari per aconseguir-los i si són factibles. Un amic et sorprendrà.

Aquari. 20 de gener al 18 de febrer Avui, no u prenguis decisions que afectin la teva llar o la teva professió. Necessitar­às fermesa per gestionar algunes situacions, no servirà de res que actuïs per impuls.

Peixos. 19 de febrer al 20 de març Si no t’entens u amb algú, sigues comprensiu i escolta amb objectivit­at. Tens molta tensió mental que desapareix­erà reservant temps per evadir-te de la teva rutina diària.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain