El Periódico - Català

«Meghan és un tia simpàtica, humil i aplicada»

A aquest saragossà de 39 anys se’l coneix com l’entrenador dels famosos: ha treballat amb Drake, Elsa Pataky, Chris Hemsworth, Pablo Motos...

- EVA GARCÍA Saragossa

— És advocat de professió, se’n va anar al Canadà el 2009 i s’ha fet famós per entrenar amb el seu mètode, spaniard, que uneix arts marcials mixtes i fitnes. Quin gir en la seva vida, ¿no?

— Va ser a poc a poc perquè vaig començar fent alguna classe quan vaig arribar a Toronto. Com que m’anava bé i cada vegada tenia més demanda, vaig decidir apostar que fos el meu dia a dia i és la millor decisió que he pres en la meva vida. — ¿En què consisteix el seu mètode

i per què és tan cotitzat?

—A diferència d’altres que es basen en sèries d’exercicis i coses físiques, a mi m’interessa centrar-me en el cap del meu estudiant, veure què el motiva, trobar els seus punts gallet i centrar-me en l’àmbit psicològic i així ajudar-lo que sigui independen­t i aquí hi ha el canvi.

— Meghan Markle, Elsa Pataky, Chris Hemsworth, Drake, esportiste­s d’elit, executius. ¿Qui l’ha sorprès més?

— Bé, tampoc és que algú m’hagi sorprès particular­ment. Entrenant Elsa a Austràlia vaig aprendre d’ella la intensitat, la disciplina, com es cuida, això em va sorprendre. També he entrenat gent a Espanya que m’ha sorprès gratament, com Pablo Motos. No el coneixia quan el vaig començar a entrenar fa uns anys i el tio és un guerrer i que un presentado­r de televisió tingués tanta empenta..., sí. Drake també m’ha sorprès. És un tio bastant atlètic i juga a tots els esports bastant bé.

— Va entrenar Meghan durant el rodatge de la sèrie Suits a Toronto. ¿Com la recorda?

— Tinc molt bon record d’ella, una tia molt simpàtica, humil, parla espanyol amb accent argentí, que això em feia també bastant gràcia, i sobretot aplicada, disciplina­da i una alumna bastant bona.

— ¿A qui li agradaria entrenar? ¿I a qui no?

— A Espanya tinc dos o tres referents. El número u seria Rafa Nadal, que és un esportista grandíssim, i seguit de prop o alhora, per Pau Gasol, i no m’oblido de Fernando Alonso. En l’àmbit esportiu i de psicologia esportiva m’encantaria saber com afronten l’aprenentat­ge d’una altra disciplina. A qui no, no penso en això, no dic aquest no l’entreno ni de broma. A tothom cal donar-li una primera oportunita­t, això sí, després d’aquesta primera oportunita­t pot ser que t’encaixi o no.

— Doni’m les claus per tenir un cos com el seu.

— El que s’ha de tenir primer de tot és constància. Des de jove he tingut una ètica de treball bastant forta i soc bastant disciplina­t i sé més o menys renunciar... Soc humà, per descomptat, però sé renunciar quan cal fer-ho. Constància, disciplina, treballar fort i també la passió pel que faig m’ajuda a estar en forma. n

 ?? Lorenzo Charlez ?? Jorge Blanco.
Lorenzo Charlez Jorge Blanco.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain