El Periódico - Català

Horòscop

- LAURA GIRALT

Àries. 21 de març al 20 d’abril No et valdrà el que et diguin els altres perquè és el moment d’actuar segons el que et dicti el cor. Tindràs sensibilit­at, intuïció i capacitat de canvi i superació.

Taure. 21 d’abril al 20 de maig Trobaràs els que t’oferiran l’ajuda que necessites i sense demanar-te res a canvi. Fuig de les persones negatives perquè absorbiràs la seva mala energia amb facilitat.

Gèminis. 21 de maig al 21 de juny T’arribaran ofertes laborals o oportunita­ts de progressar que no has de desaprofit­ar. Un canvi d’imatge t’anirà bé i, a la tarda, una estona amb els teus amics et relaxarà.

Càncer. 22 de juny al 22 de juliol Confiaràs en tu en els assumptes amorosos i els canvis que vulguis fer els faràs. Seràs més expressiu pel que fa als teus sentiments i gaudiràs d’una gran creativita­t.

Leo. 23 de juliol al 22 d’agost Et sentiràs alliberat si poses ordre a casa teva llençant els objectes que ja no cal que hi siguin. Faràs un buit en les teves obligacion­s per estar més amb la teva família.

Verge. 23 d’agost al 21 de setembre Sabràs posar-te a la pell de l’altre i resoldràs les diferèncie­s que tinguis amb algunes persones. Et comunicarà­s des del cor i crearàs un bon ambient allà on siguis.

Balança. 22 de setembre al 22 d’octubre Et permetràs gastar en aquelles coses que no són necessàrie­s però que et fan feliç tot i que no valguin gaire. La feina anirà millor, tot fluirà cap on ha d’anar.

Escorpí. 23 d’octubre al 21 de novembre Podries iniciar projectes que t’interessin, però no en el terreny laboral sinó en el personal. Quant a l’amor, el millor que faràs avui és que no et guardaràs els teus sentiments.

Sagitari. 22 de novembre al 20 de desembre Superaràs les dificultat­s amb molta confiança. A la feina, guia’t pel teu sisè sentit, que t’ajudarà a prendre les decisions més encertades. Relaxa’t com puguis.

Capricorn. 21 de desembre al 19 de gener Aquest és un excel·lent moment per començar projectes grupals o treballs en equip. El teu atractiu farà que despertis l’interès d’una persona del teu entorn.

Aquari. 20 de gener al 18 de febrer En l’aspecte profession­al, si tens les coses clares, veuràs que tot es va fent sense gaires dificultat­s. Tornaràs a il·lusionar-te amb metes que et semblaven impossible­s d’aconseguir.

Peixos. 19 de febrer al 20 de març Sorprendrà­s per la teva valentia i determinac­ió. El teu entusiasme augmentarà i tornaràs a reprendre assumptes que havies deixat de banda. Pren-te el teu temps per idear plans.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain