El Periódico - Català

Cartellera | Novetats

Tota la cartellera de cinema a cartelera.elperiódic­o.com

-

Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna. De Tomohisa Taguchi. ★★★ El horizonte. De Delphine Lehericey. Amb Clémence Poésy. ★★★ Los Estados Unidos contra Billie Holiday. De Lee Daniels. Amb Andra Day. ★★★ Ruega por nosotros. D’Evan Spiliotopo­ulos. Amb Jeffrey Dean Morgan. ★★ Yo niña. De Natural Arpajou. Amb Esteban Lamothe. ★★

D

Dardara > De Marina Lameiro. Apta. Espanya. 2021. Documental. 97 min. uBerri Txarrak, una banda de rock amb 25 anys d’èxit a l’esquena, decideix dissoldre’s en el moment àlgid de la seva carrera. Cinema Maldà (VOSE).

Dating Amber > De David Freyne. Amb Fionn O’Shea i Lola Petticrew. 12 Anys. Irlanda. 2019. Comèdia. 92 min. uDos adolescent­s, Eddie i Amber, decideixen fingir una relació per tal d’evitar que tots especulin sobre la seva orientació sexual. Estem a Irlanda a mitjans dels anys noranta. Cinema Maldà (VOSE).

Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna > De Tomohisa Taguchi. 7 Anys. Japó. 2020. Animació. 95 min. uEls nens escollits es reuneixin novament per combatre el causant d’uns incidents: Eosmon. Arenas, Balmes (VOSE), Glòries, Yelmo Comedia (Cast. i VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

¿Dónde está Mikel? > De Amaia Merino i Miguel Angel Llamas. 12 Anys. Espanya. 2020. Documental. 80 min. uNovembre de 1985. Mikel Zabalza, un jove conductor d’autobús, és detingut per la Guàrdia Civil junt a altres persones, en el marc d’una operació antiterror­ista. Cinema Maldà (VOSE).

E

El agente topo > De Maite Alberdi. Apta. Xile. 2020. Documental. 90 min. uRómulo, un investigad­or privat, rep de part d’una clienta l’encàrrec d’investigar sobre l’estat de salut de la seva mare, que viu en un asil. Balmes, Boliche, Renoir Floridabla­nca, Verdi, Yelmo Icaria.

El horizonte > De Delphine Lehericey. Amb Clémence Poésy i Laetitia Casta. 12 Anys. Suïssa, Bèlgica. 2019. Drama. 92 min. uEstiu de 1976. Europa està patint una onada de calor implacable i una de les pitjors sequeres de la seva història. A la granja dels seus pares, Gus passa les seves vacances. Balmes (VOSE), SOM Multiespai, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

El Informe Auschwitz > De Peter Bebjak. Amb Noel Czuczor i Peter Ondrejicka. 16 Anys. Eslovàquia, Alemanya, Polònia, República Txeca. 2020. Bèl·lica. 88 min. uFreddy i Waler són dos joves jueus eslovacs que el 1942 van ser deportats a Auschwitz. El 10 d’abril de 1944 aconseguei­xen fugir. Balmes (VOSE), Boliche (VOSE), Bosque, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

El padre > De Florian Zeller. Amb Anthony Hopkins i Olivia Colman. 12 Anys. Regne Unit, França. 2020. Drama. 97 min. uL’Anthony, un home de gairebé 80 anys, rebutja cadascuna de les infermeres que la seva filla, l’Anne, intenta imposar-li. Balmes (VOSE), SOM Multiespai, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park, Yelmo Comedia (Cast. i VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

En guerra con mi abuelo > De Tim Hill. Amb Robert De Niro i Uma Thurman. 7 Anys. Estats Units. 2020. Comèdia. 97 min. uEl Peter ha d’abandonar la seva habitació quan Ed, el seu avi vidu, es muda a casa seva. El Peter vol que marxi, però l’Ed no li ho posarà fàcil. Diagonal, La Maquinista.

Entre nosotras > De Filippo Meneghetti. Amb Barbara Sukowa i Martine Chevallier. 7 Anys. França, Luxemburg, Bèlgica. 2019. Drama romàntic. 95 min. uLa Nina i la Madeleine han amagat el seu amor durant dècades. Per a tots, i inclús per a la tafanera filla de Madeleine, són simplement dues bones veïnes que viuen a la mateixa planta. Cinema Maldà (VOSE).

GGodzilla vs. Kong > De Adam Wingard. Amb Alexander Skarsgård i Millie Bobby Brown. 12 Anys. Estats Units. 2021. Ciència ficció. 113 min. uLes llegendes Godzilla i Kong xoquen quan aquests mítics adversaris es donen cita en un titànic combat mentre el destí del món penja d’un fil. Arenas, Balmes (VOSE), Bosque, Diagonal, Diagonal Mar (Dig. y 3D), La Maquinista, SOM Multiespai (Cast. i VOSE), Glòries, Verdi (VOSE), Yelmo Comedia (Cast. i VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

IInmune > De Adam Mason. Amb KJ Apa i Sofia Carson. 16 Anys. Estats Units. 2020. Thriller. 84 min. uHan passat quatre anys des que una pandèmia mundial va assolar el món. Tanmateix apareix una nova i perillosa mutació del virus. Arenas, Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, SOM Multiespai, Yelmo Comedia (Cast. i VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

l LLa boda de Rosa > De Icíar Bollaín. Amb Candela Peña i Sergi López. Apta. Espanya. 2020. Comèdia. 97 min. uA punt de fer 45 anys, la Rosa s’adona que ha viscut sempre per i per als demés. Així que decideix prémer el botó nuclear, engegar-ho tot a passeig i prendre les regnes de la seva vida. Verdi Park.

La Gomera > De Corneliu Porumboiu. Amb Vlad Ivanov i Catrinel Marlon. 16 Anys. Romania, França, Alemanya. 2019. Thriller. 97 min. uCristi, policia rumà i alhora delator de la màfia, a l’illa de la Gomera per aprendre el silbo gomero per tal de comunicars­e amb els mafiosos. Cinemes Girona (VOSE), Zumzeig Cinema (VOSE).

Las dos noches de ayer > De Pau Cruanyes i Gerard Vidal. Amb Cristina Colom i Arnau Comas. 16 Anys. Espanya. 2020. Drama. 85 min. uUna nit d’estiu, l’Eric roba les cendres d’en Pol, el seu amic recentment mort. Amb l’Ona i el Marcel fa un viatge per llançar les cendres. Cinemes Girona (CAT).

La vampira de Barcelona > De Lluís Danés. Amb Nora Navas i Roger Casamajor. 18 Anys. Espanya. 2020. Thriller. 102 min. uA la Barcelona de principis del segle XX, la desaparici­ó de Teresa Guitart commociona el país. La sospitosa és coneguda com la Vampira de Raval. Balmes, Cinemes Girona (CAT), SOM Multiespai (CAT), Verdi (CAT), Yelmo Icaria (VOSE).

Libertad > De Enrique Urbizu. Amb Bebe i Isak Férriz. 16 Anys. Espanya. 2021. Drama. 135 min. uSegle XIX. Durant 17 anys, Lucía la Llanera ha estat pujant al patíbul sent indultada a l’últim moment, però per fi serà alliberada. Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, SOM Multiespai, Verdi Park.

Los Estados Unidos contra Billie Holiday > De Lee Daniels. Amb Andra Day i Trevante Rhodes. 16 Anys. Estats Units. 2020. Drama. 130 min. uBillie Holiday, una de les millors intèrprets de jazz de tots els temps, passa la major part de la seva carrera adorada pels seus fans. Balmes (VOSE), Bosque, Diagonal, SOM Multiespai, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park, Yelmo Icaria (VOSE).

Los traductore­s > De Régis Roinsard. Amb Olga Kurylenko i Eduardo Noriega. 12 Anys. França. 2019. Thriller. 105 min. uNou traductors, de nou nacionalit­ats diferents, són contractat­s per traduir una trilogia, i han de romandre tancats sense contacte amb el món exterior. Arenas, Balmes (VOSE), Boliche (VOSE), Bosque, Diagonal, La Maquinista, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Yelmo Comedia (Cast. i VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

M

Minari. Historia de mi familia > De Lee Isaac Chung. Amb Noel Cho i Steven Yeun. 7 Anys. Estats Units. 2020. Drama. 115 min. uA la dècada de 1980, durant la presidènci­a de Reagan, una família d’emigrants sud-coreans als Estats Units decideix traslladar-se a Arkansas. Arenas, Balmes (VOSE), Bosque, Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, SOM Multiespai, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park, Yelmo Comedia (Cast. i VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

Monster Hunter > De Paul W.S. Anderson. Amb Milla Jovovich i Toni Jaa. 12 Anys. Estats Units, Alemanya. 2020. Acció. 99 min. uQuan una inesperada tempesta de sorra transporta a tinent Artemis i la seva unitat a un nou món, els soldats descobreix­en la llar d’enormes i aterridors monstres. Arenas, Balmes (VOSE), Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, SOM Multiespai (Cast. i VOSE), Glòries, Yelmo Icaria (VOSE).

Mr. Hand Solo > De Héctor Romance. Apta. Espanya. 2020. Documental. 75 min. uDavid mai va permetre que la seva discapacit­at interferís amb la seva passió, i va construir la seva pròpia pròtesi amb LEGO. Cinemes Girona, Renoir Floridabla­nca.

N

Nomadland > De Chloé Zhao. Amb David Strathairn i Frances McDormand. 12 Anys. Estats Units. 2020. Drama. 108 min. uDesprés del col·lapse econòmic d’una zona rural a Nevada, Fern decideix pujar a la seva furgoneta i posar-se a la carretera convertida en una nòmada moderna. Arenas, Balmes (VOSE), Bosque, Glòries, Phenomena (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE), Yelmo Comedia (Cast. i VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

Nuevo orden > De Michel Franco. Amb Naian González Norvind i Diego Boneta. 16 Anys. Mèxic, França. 2020. Drama. 86 min. uUn luxuós casament de l’alta societat fa un gir inesperat un gir quan una sobtada social dona pas a un violent cop d’estat, sota la mirada de la jove i solidària núvia. Verdi.

OOlvido y León > De Xavier Bermúdez. Amb Marta Larralde i Guillem Jiménez. 12 Anys. Espanya. 2020. Drama. 107 min. uDesprés de quinze anys l’Olvido ha acceptat que el seu mal no és el seu germà bessó, León, que té síndrome de Down. Boliche (VOSE).

PPequeños detalles > De John Lee Hancock. Amb Denzel Washington i Jared Leto. 12 Anys. Estats Units. 2020. Thriller. 127 min.

A Joe Deacon, el xèrif adjunt del comtat de Kern, l’envien a Los Ángeles pel que hauria de ser una ràpida recopilaci­ó de proves. Balmes (VOSE), Yelmo Icaria (VOSE).

R

Raya y el último dragón > De Don Hall i Carlos López Estrada. Apta. Estats Units. 2021. Animació. 107 min. uEn Kumandra, humans i dracs van conviure en harmonia fins que una força maligna va amenaçar la Terra i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. Arenas, Balmes (VOSE), Bosque, Cinemes Girona (CAT), Glòries, Verdi Kids Barcelona (Cast. i CAT).

Relic > De Natalie Erika James. Amb Emily Mortimer i Robyn Nevin. 16 Anys. Austràlia. 2020. Terror. 89 min. uL’Edna té demència. Amb la seva filla i la seva neta, han de fer front al terror a la seva casa de camp. Yelmo Icaria (VOSE).

Ruega por nosotros > De Evan Spiliotopo­ulos. Amb Jeffrey Dean Morgan i Cary Elwes. 16 Anys. Estats Units. 2021. Terror. 100 min. uDesprés de l’aparició de la Mare de Déu, Alice és capaç de sentir, parlar i curar els malalts. Corre la veu i la gent acudeix per presenciar el miracle. Arenas, Diagonal, Diagonal Mar, La Maquinista, SOM Multiespai, Glòries, Yelmo Icaria (VOSE).

S

Solo las bestias > De Dominik Moll. Amb Denis Ménochet i Laure Calamy. 12 Anys. França, Alemanya. 2019. Thriller. 117 min. uDesprés de la desaparici­ó d’una dona durant una tempesta de neu, cinc desconegut­s es veuen atrapats en un misteri que cap d’ells s’esperava. Cinemes Girona (VOSE).

T

The Mauritania­n > De Kevin MacDonald. Amb Jodie Foster i Tahar Rahim. 16 Anys. Regne Unit, Estats Units. 2021. Drama. 129 min. uMohamedou Ould Slahi sobreviu a la presó de Guantánamo després d’haver estat detingut i empresonat sense càrrecs durant una dècada pel govern d’Estats Units. Boliche (VOSE), Yelmo Comedia, Yelmo Icaria (VOSE).

Tom y Jerry > De Tim Story. Amb Chloë Grace Moretz i Michael Peña. 7 Anys. Regne Unit, Estats Units. 2020. Animació. 101 min. uLa rivalitat més popular de la història es dispara quan Jerry es muda a un hotel magnífic de Nova York en vigílies del casament de segle. Arenas (Cast. i CAT), Bosque, Diagonal (Cast. i CAT), Diagonal Mar (Cast. i CAT), La Maquinista, SOM Multiespai (Cast. i CAT), Glòries, Phenomena, Verdi Kids Barcelona (Cast. i CAT).

U

Un efecto óptico > De Juan Cavestany. Amb Carmen Machi i Pepón Nieto. 12 Anys. Espanya. 2020. Comèdia. 80 min. uAlfredo i Teresa són un matrimoni de Burgos que viatja a Nova York amb la intenció de desconnect­ar i fer tots els plans que vénen a la guia. Boliche (VOSE), Renoir Floridabla­nca, Yelmo Icaria.

Y

Y llovieron pájaros > De Louise Archambaul­t. Amb Andrée Lachapelle i Gilbert Sicotte. 12 Anys. Canadà. 2019. Drama. 124 min. uTres ancians han decidit retirar-se del món i viure en els boscos del Canadà. Boliche (VOSE).

Yo niña > De Natural Arpajou. Amb Esteban Lamothe i Andrea Carballo. 12 Anys. Argentina. 2018. Drama. 85 min. uHarmonia és una nena petita que viu amb els seus pares. Ells no encaixen amb la definició tradiciona­l de família: viuen en una cabana a sud d’Argentina, sense llum, gas ni aigua corrent. Cinema Maldà, Yelmo Icaria.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain