El Periódico - Català

Benvingut, Pau Gasol

- Iban Moncholi

estan ocupades. Es tracta de blocs sencers d’edificis on s’ha produït la seva ocupació en els últims mesos. Sant Quirze es troba entre els 30 municipis més rics a nivell nacional i això es veu reflectit en el perfil de l’okupa, d’alt standing, que pot contractar els serveis i que compta amb garatge per al seu vehicle.

Concordo amb el lema «ni gent sense cases, ni cases sense gent», però no crec que l’ocupació sigui la solució, ni defensar el dret a la vivenda amb una legislació laxa condemnant la intervenci­ó policial. Hi ha altres solucions que el Govern pot oferir: recolzar les iniciative­s per ampliar el parc de vivendes socials adquirint en subhasta propietats de bancs, o regular els preus del mercat immobiliar­i, perquè no fa falta ser un geni per adonar-se que quan el preu mitjà del metre quadrat de vivenda a Espanya i el salari mitjà mensual d’un espanyol coincideix­en en 1.700 euros, és un miracle poder comprar-se una vivenda.

nMARBELLA (MÀLAGA)

Ets una altra vegada a casa, casa teva. El viatge ha sigut meravellós. Tants reptes aconseguit­s, metes superades, rivals convertits en amics. Mai vas oblidar d’on venies ni vas negar on acabaries. Tots te’n devem una, per tant que ens vas donar i tant que ens vas fer disfrutar. I ara ja ets entre nosaltres, però amb la satisfacci­ó d’haver-te guanyat un lloc a l’olimp. Ho has aconseguit, ho hem aconseguit. Disfrutem junts d’aquest final del trajecte, tan teu com nostre. Tots hem pogut somiar que qualsevol repte es pot aconseguir. Gràcies.

n

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain