El Periódico - Català

Encara no em puc jubilar

- Francisco Moreno

nos por, convèncer-nos que no votem els que volen millorar la qualitat democràtic­a.

El recurs de la por de l’electorat és ja tradiciona­l en la política i és utilitzat en moltes ocasions pels partits conservado­rs. Els seus arguments són poc consistent­s i un clar exemple és el d’Ayuso quan ens diu «comunisme o llibertat». No tinguem por al ronc, perquè si no som valents i els fem fora, ells sí que devoraran els béns més preuats que componen el benestar social. No deixem que es converteix­in en el cuc que els devori. Fem el mateix que amb les pomes amb cucs, rebutgem la part afectada, incloent el responsabl­e.

Lluitem junts i units per aconseguir un present i un futur millor. Conjuguem els nostres esforços i manifestem el que sentim i menyspreem. Siguem intel·ligents, actuant contra el que pretenen, que no és cap altra cosa que consolidar-se en el poder. El més difícil, però també molt més gratifican­t, és convertir-nos en agents del canvi.

nPINEDA DE MAR

La meva història va començar quan la meva empresa em va oferir prejubilar-me, ja que he cotitzat 12 anys i mig com a funcionari i la resta en règim general. Si es fa la suma, com a còmput recíproc són 43 anys. Però em van denegar aquesta possibilit­at. Segons la meva Seguretat Social, em queden tres anys i dos mesos fins a arribar als 65 i poder-me jubilar. ¿Què passa amb el temps treballat com a funcionari? Per temps he cotitzat de sobres, però no sé a causa de quina llei aquells anys no em compten per poder-me jubilar ja. Ningú m’ho ha sabut explicar.

n

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain