El Periódico - Català

Coutinho passa una altra vegada pel quiròfan

- J. D. Barcelona

Philippe Coutinho pot donar per acabada la temporada amb el Barça. Ahir dilluns passava pel quiròfan una altra vegada per ser intervingu­t del genoll esquerre, el mateix en què es va produir una ruptura de menisc extern a l’últim partit del 2020, i del qual va ser operat el 2 de gener. El davanter del Barça està a Belo Horizonte, en mans del doctor Rodrigo Lasmar, metge de la selecció brasilera, segons va informar Globoespor­te, que li practicava una artroscòpi­a.

Coutinho va viatjar al Brasil la setmana passada per a un nou examen mèdic després d’haver viatjat abans a Qatar, on va visitar el 23 de març la clínica Aspetar per conèixer l’origen dels vessaments que patia al genoll. Després de diversos dies de proves, el doctor Lasmar tenia previst extirpar-li part del menisc que no havia quedat ben suturat a la primera intervenci­ó efectuada a Barcelona. El jugador patia constants vessaments que s’atribuïen a un quist, que també li va ser retirat.

S’han complert ja els tres mesos de recuperaci­ó pronostica­ts i el genoll de Coutinho no mostrava símptomes d’evolució positiva, per la qual cosa el jugador, de comú acord amb el Barça, ha buscat altres opinions mèdiques. L’artroscòpi­a allargarà com a mínim un mes més la recuperaci­ó de Coutinho, cosa que complica la seva possible reaparició amb el

Barça. La Lliga acaba el 23 de maig, i només ha pogut disputar 14 partits. No obstant, encara tindria opcions de poder disputar la Copa Amèrica amb la seva selecció si el tècnic, Tite, li reserva una plaça. El certamen comença el 13 de juny.

Els problemes de Coutinho són semblants als d’Ansu Fati. També va ser operat del menisc intern del genoll esquerre, gairebé dos mesos abans (el 9 de novembre) per un altre cirurgià. La seva recuperaci­ó tampoc va segons el previst. La jove promesa té prevista una nova revisió mèdica a Lió (França) en què un especialis­ta valorarà si l’última fase de rehabilita­ció que li havia prescrit ha funcionat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain