El Periódico - Català

Reial Madrid, València, Zenit i Baskonia, cap als ‘play-off’ de l’Eurolliga

- L. M.

L’Eurolliga més igualada de la història arribarà a l’última jornada de la Lliga regular amb dues places encara per decidir per completar el quadro de quarts de final, i quatre equips, Reial Madrid, Baskonia, València Basket i el Zenit de Sant Petersburg com a aspirants a aconseguir-les.

La jornada 34 també servirà per definir els equips que comptaran amb l’avantatge de pista en els play-off, que es disputaran al millor de cinc partit, entre el 20 d’abril i el 5 de maig, als quals el Barça arriba amb el primer lloc assegurat. Els blaugrana estan classifica­ts per a les eliminatòr­ies juntament amb el CSKA, l’Anadolu Efes, l’Armani Milà, el Fenerbahçe i el Bayern Munic.

Dos partits centraran bona part de les mirades, els que disputaran aquest dijous Fenerbahçe-Madrid (19.45) i València-Baskonia (21.00). Per al Madrid no fa falta recórrer a la calculador­a. Un triomf en l’última jornada els classifica­rà. Si perd, quedarà fora si el Zenit, que té 18 victòries, guanya els seus dos xocs a casa (divendres davant el Maccabi; dilluns, 12, davant el Panathinai­kos, que va ser ajornat en la jornada 6a). Una derrota de l’equip de Xavi Pascual en un dels dos partits també classifica­ria l’equip blanc.

El Baskonia necessita guanyar en la seva visita a La Fonteta de València i que el Madrid perdi a Istanbul per seguir en el camí cap a la final four de Colònia (28 al 30 de maig). Si l’equip de Laso venç, per classifica­r-se necessita que el Zenit perdi els seus dos partits, ja que té l’average perdut amb l’equip rus.

El València també suma 18 victòries, com el Zenit i el Baskonia. Així que perquè els seus comptes quadrin, necessita guanyar el Baskonia i que el Madrid perdi. O que el Zenit perdi un dels seus dos partits perquè té l’average favorable. Guanyar i esperar

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain