El Periódico - Català

Cap Roig ressorgeix amb 23 concerts, des d’Estopa fins a Passenger

- JORDI BIANCIOTTO

El Festival de Cap Roig torna després de la suspensió forçosa de l’any passat, amb un cartell de 23 espectacle­s (el 2020 n’havien de ser 26) que obrirà Pablo López el 23 de juliol i que tancarà Sara Baras el 21 d’agost. Recinte amb grada ampliada, de 2.118 seients a 2.500, i previsió de treballar amb un 65% d’aforament, la qual cosa situa la capacitat en 1.600 espectador­s, tots ells subjectes al protocol de mascareta, gel i distàncies.

La cita de Calella de Palafrugel­l aposta per les mesures sanitàries i l’aire lliure, va destacar ahir Maria Lluïsa Martínez Gistau, directora de Comunicaci­ó i Relacions Institucio­nals de CaixaBank, patrocinad­or principal del festival, en un context en què «cal trobar noves fórmules». A més a més de l’ampliació de la grada, es veurà multiplica­da la parcel·la de l’oferta gastronòmi­ca de la plaça, en un recinte contigu i sis vegades més gran, en el batejat com a Espai Market, que operarà, com altres anys, en paral·lel al restaurant, tot això sota la marca de Via Veneto.

Després de l’obertura de Pablo López, en el seu Mayday and stay tour, el festival acollirà Raphael, amb un recital de 60è aniversari (24 de juliol), i el seguiran concerts com els d’Els Amics de les Arts (25), Manel (30), Antonio Orozco (2 d’agost), Estopa (4), José Luis Perales (6), Love of Lesbian (11), David Bisbal (12), Sílvia Pérez Cruz (17), Sopa de Cabra (18) i Hombres G (20).

Programa d’artistes majoritàri­ament autòctons, si bé s’ha d’afegir l’hispanolib­anès Ara Malikian (5 d’agost) i tres artistes que es preveu que puguin venir: el tenor peruà Juan Diego Flórez, que actuarà acompanyat d’un pianista (31 de juliol); el cantautor britànic Passenger, que oferirà un recital en solitari (3 d’agost), i el grup colombià Morat.

n

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain