El Periódico - Català

Absència persistent d’Hazard

- ALEJANDRO GARCÍA

Com si s'hagués conscienci­at a donar-li una importànci­a al partit que després li va treure amb les seves paraules, Zidane es va mostrar més esquiu del normal en la prèvia del clàssic de Lliga, i va dirigir totes les respostes al seu missatge més neutre i anodí: «Volem continuar fent les coses bé. Estem preparats per donar-ho tot». Després es va anar animant, cada vegada amb més complicita­t, i va acabar somrient al parlar de les renovacion­s de Sergio Ramos i de Messi. «Tant de bo no sigui el seu últim clàssic, espero que es quedi aquí, ja ho sabeu», va dir primer sobre la del seu capità. «Tampoc, tampoc», va reaccionar amb energia al ser qüestionat sobre la possibilit­at que sigui l'últim partit contra el Madrid de l'estrella argentina del Barça. «Que Messi es quedi al Barcelona, que allà està bé. I també és bo per a la Lliga espanyola», va afegir tot seguit. «Sabem el jugador que és i no canviarà, però són tots molt bons», va dir.

No va poder amagar la seva satisfacci­ó pel bon moment que viu el seu equip, després de 10 victòries en els seus últims 12 partits: «Estem jugant molt bé, amb resultats positius,

Entre les bones notícies, surt a col·lació, després de guanyar el Liverpool, la figura emergent de Vinicius: «Estem disfrutant d'ell, però també se l'ha de deixar tranquil. Hi ha molt soroll de si serà el millor o no, però ell està molt centrat», va dir el tècnic del Madrid. La dolenta és la confirmaci­ó que Eden Hazard continua de baixa i s'ha quedat fora de la convocatòr­ia. «El més important perquè torni a jugar són les sensacions que tingui», va dir un Zidane a qui ja se li havia escapat l'absència del belga.

Zinedine Zidane ENTRENADOR DEL MADRID «Espero que no sigui l’últim clàssic de Messi, que es quedi al Barcelona, que allà està bé»

H

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain