El Periódico - Català

La rotonda

-

per un bast territori de més d'un milió de metres quadrats. Allí hi ha l'hotel en què es concentra l'equip de Zidane, els dos camps en què entrena cada dia, la residència de la pedrera o el pavelló en què jugaria l'equip de bàsquet en cas de necessitat, a més de totes les oficines i despatxos. Ja no es diu allò del que pensa o planeja fer la planta noble del Bernabéu, ara el Madrid es gestiona des de despatxos amb vista a 11 camps de futbol, escampats entre arbustos i plantes aromàtique­s cuidades per jardiners afanats que sempre van d'un costat a l'altre.

A l'extrem oposat de les oficines hi ha la famosa rotonda de Valdebebas, lloc de reunió dels aficionats més agosarats davant l'esperança llunyana d'entreveure un jugador entre els vidres dels seus cotxes i aquest lloc on les càmeres de televisió buscaven una història per al migdia.

Allà hi ha hagut un parell de partits entre el Madrid i el Barça, dels equips filials de Segona Divisió. En el primer, que va perdre el Barça 3-2, va marcar Sergi Roberto per a l'equip entrenat per Eusebio Sacris

Les instal·lacions esportives estan secundades per dos grans parcs, camps de golf de luxe i l’aeroport

tán amb Rafinha i Deulofeu.

La casa habitual de l'equip filial blanc és també, durant la pandèmia del coronaviru­s, el camp local del primer equip, mentre segueixen a bon pas les obres de remodelaci­ó d'un nou Santiago Bernabéu que el Madrid preveia estrenar a l'inici de la temporada 2022-2023, tot i que l'accelerada de les obres durant aquesta temporada és directamen­t proporcion­al al secretisme institucio­nal sobre el ritme de construcci­ó.

Mentrestan­t, allà hi va guanyar el Madrid la Lliga de la pandèmia, remuntant davant el Barça a les últimes 11 jornades. Aquesta temporada, tothom s'ha anat acostumant a les circumstàn­cies i al Di Stéfano s'han produït derrotes sonades, com la que van perpetrar el Xakhtar, el Cadis i l'Alabès.

H

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain