El Periódico - Català

LaLiga no troba proves de l’insult a Diakhaby

- EL PERIÓDICO

LaLiga va comunicar ahir que no ha trobat «en cap dels suports disponible­s» cap prova que el jugador del Cadis Juan Cala proferís un insult racista al del València Mouctar Diakhaby diumenge passat.

«Després de l'anàlisi dels elements es conclou que no s'ha trobat en cap dels suports disponible­s a LaLiga cap prova que Cala insultés en els termes denunciats Diakhaby». El comunicat afegeix que «s'han examinat els arxius audiovisua­ls i digitals disponible­s, s'han analitzat els àudios del partit, les imatges emeses i el que s'ha difós a les xarxes socials».

També va indicar que una empresa especialit­zada «ha dut a terme una anàlisi de lectura de llavis de les converses i un estudi del comportame­nt dels jugadors», amb el mateix resultat. LaLiga reitera en la nota la seva «condemna contra el racisme en totes les seves formes» i manté el seu «compromís de lluita permanent contra qualsevol tipus de manifestac­ió en aquest sentit».

/

EL VALÈNCIA, MOLEST El València va respondre amb un altre comunicat: «Que no s'hagin trobat proves no significa que aquest fet no es produís. El club en cap cas canvia la seva opinió sobre el que va passar i manté el seu suport total a Diakhaby». Així mateix, va insistir que l'objectiu «és veure un canvi i una resposta apropiada per a aquest incident tan greu per canviar les normatives i les actituds a l'hora de fer front a aquest tipus de problemes i evitar que es repeteixin».

H

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain