El Periódico - Català

LES PEL·LÍCULES DE TV De Joe Wright. Amb Saoirse Ronan, Eric Bana, Cate Blanchett, Tom Hollander. EUA, 2011. Intriga, 111 minuts uLa Hanna és una noia brillant i curiosa de 16 anys. Té la força i l’energia d’un soldat, ja que va ser criada pel seu pare, l

-

Speed: Máxima potencia 22.00 hores. | NEOX

De Jan de Bont. Amb Keanu Reeves, Dennis Hopper, Sandra Bullock. EUA, 1994. Acció, 116 minuts uJack Traven, com a policia de Los Angeles, s’ha d’enfrontar a un gran desafiamen­t: controlar un autobús a l’interior del qual hi ha una bomba. Si el vehicle disminueix la velocitat per sota de les 50 milles per hora, l’artefacte explota.

Joc d’armes 22.15 hores. | EL 33

De Todd Phillips. Amb Jonah Hill, Miles Teller, Ana de Armas, Kevin Pollak. EUA, 2016. Drama, 114 minuts uEfraim Diveroli i David Packouz, dos amics de vint anys, viuen a Miami durant la primera guerra de l’Iraq i s’aprofiten d’una iniciativa governamen­tal poc coneguda que permet a petites empreses obtenir licitacion­s sobre contractes de l’exèrcit dels Estats Units. A poc a poc, comencen a embutxacar-se forces diners amb la venda d’armes. L’Efraim i el David viuen amb tots els luxes.

Hanna 22.30 hores. | FDF Cuerpo de élite 22.30 hores. | LA SEXTA

De Joaquín Mazón. Amb María León, Miki Esparbé, Jordi Sánchez, Andoni Agirregome­zkorta, Juan Carlos Aduviri. Espanya, 2016. Comèdia, 95 minuts uA Espanya hi ha un grup d’operacions especials tan secret que ningú no sap que existeix, el Cos d’Elit Autonòmic. Una guàrdia civil andalusa, un agent de mobilitat madrileny, un ertzaina, un mosso d’esquadra i un legionari han de superar les seves diferèncie­s per salvar el país abans que sigui massa tard.

Operación Awol-72 22.00 hores. | PARAMOUNT

De Christian Sesma. Amb Luke Goss, Heather Roop, RZA, Bokeem Woodbine, Louis Mandylor. EUA, 2015. Acció, 82 minuts uEl tinent coronel Conrad Miller és un marine i possible agent doble que s’ha absentat sense permís després de robar alguna cosa als russos.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Miki Esparbé, María León i Jordi Sánchez protagonit­zen la pel·lícula.
Miki Esparbé, María León i Jordi Sánchez protagonit­zen la pel·lícula.
 ??  ?? Pel·lícula d’acció guanyadora de dos Premis Oscar.
Pel·lícula d’acció guanyadora de dos Premis Oscar.
 ??  ?? Luke Goss és el tinent coronel Conrad Miller.
Luke Goss és el tinent coronel Conrad Miller.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain