El Periódico - Català

LES PEL·LÍCULES DE TV

-

Máximo riesgo 22.00 hores. | PARAMOUNT

De Renny Harlin. Amb Sylvester Stallone, John Lithgow, Michael Rooker, Janine Turner, Rex Linn, Caroline Goodall. EUA, 1993. Acció, 113 minuts uGabe Walker, un alpinista experiment­at que treballa en un equip de salvament, decideix retirar-se després de la mort d’una escaladora que no aconseguei­x salvar.

Deuda de sangre 22.30 hores. | LA SEXTA

De Clint Eastwood. Amb Clint Eastwood, Jeff Daniels, Wanda De Jesus, Anjelica Huston, Tina Lifford, Paul Rodriguez. EUA, 2002. Intriga, 110 minuts uTerry McCaleb és un agent retirat de l’FBI que ha estat sotmès recentment a un trasplanta­ment de cor. La donant havia estat assassinad­a i la seva germana li encarrega que investigui el cas. Mentre ho fa, arriba a la conclusió que el culpable ho és també d’una sèrie d’assassinat­s que tenen lloc a la zona.

El rey escorpión 22.30 hores. | FDF

De Chuck Russell. Amb Dwayne Johnson, Steven Brand, Michael Clarke Duncan, Kelly Hu, Bernard Hill, Grant Heslov, Peter Facinelli, Ralf Moeller, Branscombe Richmond, Roger Rees, Sherri Howard. EUA-Alemanya-Bèlgica, 2002. Aventures, 92 minuts uInspirada en un guerrer egipci llegendari, la història té lloc fa 5000 anys a la famosa ciutat de Gomorra, on un dirigent malèvol està decidit a destruir totes les persones nòmades del desert.

El cuerpo 22.30 hores. | DMAX

De Jonas McCord. Amb Antonio Banderas, Olivia Williams, John Shrapnel, Derek Jacobi, Jason Flemyng, Lillian Lux, John Wood, Makram Khoury, Vernon Dobtcheff, Ian McNeice, Mohammad Bakri. EUA-Israel-Alemanya, 2001. Intriga, 109 minuts uL’arqueòloga Sharon Golban ha descobert restes humanes dins d’una tomba a Jerusalem. Després d’analitzar-les detingudam­ent, arriba a la conclusió que poden pertànyer a Jesucrist.

En el lugar equivocado 22.40 hores. | NOVA

De Jessica Janos. Amb Gracie Gillam, Ruthie Austin, Preston Bishop, Grayson Bourque, Randall Bowlin, Marcus Lyle Brown. EUA, 2020. Intriga, 105 minuts uLa Melissa, una dona maltractad­a, fuig amb el seu bebè a un petit poble on va viure en la seva infància. Quan passen uns dies, el nen desapareix al parc.

 ??  ?? Dwayne Johnson encarna el mític heroi.
Dwayne Johnson encarna el mític heroi.
 ??  ?? Clint Eastwood dirigeix i protagonit­za el film.
Clint Eastwood dirigeix i protagonit­za el film.
 ??  ?? Sylvester Stallone amb Janine Turner, en una escena de la pel·lícula.
Sylvester Stallone amb Janine Turner, en una escena de la pel·lícula.
 ??  ?? Antonio Banderas en una escena de la pel·lícula.
Antonio Banderas en una escena de la pel·lícula.
 ??  ?? L’actriu Gracie Gillam dona vida a la protagonis­ta, la Melissa.
L’actriu Gracie Gillam dona vida a la protagonis­ta, la Melissa.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain