El Periódico - Català

Victoria Abril anirà a ‘Masterchef celebrity’

Coincidirà, de moment, amb Vanessa Romero, Miki Nadal, Tamara, Julián Iantzi, Eduardo Navarrete, Arkano i Samantha Hudson.

- MARISA DE DIOS Barcelona

Una de les virtuts de Masterchef

celebrity és que ens permet descobrir els famosos que hi participen tal com són, i no donant la seva millor cara en gales i saraus. Aquí els veiem ansiosos per acabar a temps els seus plats, amb dubtes... La pressió de les proves fa que aflorin els nervis i que, en més d’una ocasió, aquests desemboqui­n en crits, baralles i enganxades. Però també, temporada rere temporada, el talentshow de cuina dels vips ha ajudat que part de l’audiència canviï radicalmen­t el seu punt de vista sobre alguns personatge­s.

¿Quants van aventurar que Tamara Falcó no passaria de la primera setmana i després va guanyar? ¿Qui hauria imaginat que Josie tingués la mateixa originalit­at en els seus dissenys de moda que en les seves creacions culinàries i que es convertís en un dels favorits de Jordi Cruz? O Cayetana Guillén Cuervo, que va demostrar que no tenia res de prepotent i que era una curranta nada, per posar només tres exemples.

La productora Shine Iberia i TVE han anunciat els primers sis participan­ts de la sisena temporada de Masterchef celebrity, que estan a punt de començar a gravar. I, entre ells, hi ha un fitxatge sorpresa: Victoria Abril.

L’actriu que va ser musa de Pedro Almodóvar i Vicente Aranda està sent, juntament amb Miguel Bosé, un dels rostres més polèmics d’aquest 2021 a l’alinear-se amb les tesis negacionis­tes del coronaviru­s. Abril va fer unes declaracio­ns en la presentaci­ó dels premis Feroz que van portar cua: «Estem sent utilitzats com conillets d’Índies»; «La vida no pot ser la por, el perill de morir t’impedeix viure. Això és un coronacirc­us». Paraules que després va haver de matisar en el seu discurs: «Per a mi totes les vides compten. Creieu-me, sisplau», va dir.

Als fogons, Abril coincidirà, de moment, amb aquests noms ja confirmats: la també actriu Vanessa Romero, el còmic Miki Nadal, la cantant Tamara, el presentado­r Julián Iantzi, l’exconcursa­nt de Maestros de la costura

Eduardo Navarrete, el raper Arkano i l’artista i influencer Samantha Hudson. Aviat es revelarà qui serà la resta d’aspirants.

 ?? Pascal Ito / Europa Press ?? Victoria Abril.
Pascal Ito / Europa Press Victoria Abril.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain