El Periódico - Català

El Barça relleva Nacho Rodríguez per Navarro

- LUIS MENDIOLA

El club liquida el contracte del mànager a meitat de temporada

Nacho Rodríguez ha deixat de ser el director esportiu del Barça de bàsquet. La directiva de Joan Laporta ha decidit liquidar la relació amb l'exjugador blaugrana, màxim responsabl­e de la secció aquests últims quatre anys, tot i que la temporada està en el seu moment clau, amb els play-off de l'Eurolliga i la part final de la Lliga en marxa, i donar-li tota la responsabi­litat a Juan Carlos Navarro, que des del juny del 2019 exercia com a secretari tècnic del bàsquet formatiu, càrrec que va assumir una temporada després de la seva retirada amb 38 anys.

/

APOSTA DE LAPORTA Rodríguez es va incorporar al club el març del 2017 com a relleu de Rodrigo de la Fuente. El seu valedor va ser Albert Soler, el responsabl­e dels esports profession­als i un dels homes de confiança de l'expresiden­t Bartomeu, que va deixar el club a finals de març. Durant aquest temps ha sigut l'encarregat de reconstrui­r la secció després d'un llarg període sense sumar títols.

L'exjugador del Barça, integrant de l'equip que va conquerir la primera Eurolliga al costat de l'actual tècnic Jasikevici­us, havia perdut pes a la secció des de l'arribada de Laporta. El nou president blaugrana ja va deixar clar durant la precampany­a electoral que Navarro assumiria més responsabi­litat a l'estructura del club blaugrana.

A la presentaci­ó de Pau Gasol va poder visualitza­r-se ja el relleu anunciat, amb el protagonis­me de Juan Carlos Navarro, la persona que ha portat de manera directa la gestió de la incorporac­ió del seu amic Pau per a la seva esperada tornada a les pistes i l'arraconame­nt de Rodríguez, que ja no va tenir veu a l'acte.

El club va comunicar la sortida a Rodríguez a través d'Òscar Grau, encara director general en funcions fins a l'arribada de Ferran Reverter, que es desvincula­rà de MediaMarkt al juny.

 ??  ?? Nacho Rodríguez.
Nacho Rodríguez.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain