El Periódico - Català

Oberta la inscripció a les colònies d’estiu d’El Periódico i Fundesplai

El diari El Periódico i Fundesplai (Fundació Catalana de l´Esplai) obren el període d’inscripcio­ns a la sisena edició del seu programa de colònies d’estiu dirigit a nens i nenes d’entre els 8 i els 12 anys.

-

El programa inclou cinc torns de colònies que es desenvolup­aran entre el 27 de juny i el 31 de juliol. La durada de les colònies és de set dies, i tenen un preu de 310€, que inclou la pensió completa, monitoratg­e i tots els materials necessaris per portar a terme les activitats programade­s. Es tracta d’una oferta atractiva pel contingut i la qualitat de les activitats i instal·lacions.

Les colònies d’El Periódico i Fundesplai són més necessàrie­s que mai perquè permetran als infants reconnecta­r amb els amics i el joc en plena natura. I amb la tranquil·litat de saber que s’organitzar­an seguint les mesures de seguretat i higiene que marquin les autoritats sanitàries, tal com es va fer l’estiu passat, en que no es va registrar cap incidència. La inscripció es pot fer sense haver d’abonar cap import fins el mes de maig, però cal tenir en compte que les places són limitades i s’atorgaran per ordre d’inscripció.

TORNARAN A CASA AMB EL PERIÓDICO DE LES SEVES COLÒNIES.

Els nois i noies gaudiran d’un pla d’activitats que inclou esports, piscina i activitats aquàtiques, contacte amb la naturalesa, jocs de camp, tallers plàstics i d’oci.

Com a complement d’aquest ampli pla d’activitats, també tindran l’oportunita­t de fer de reporters. I, en acabar l’estada, marxaran cap a casa amb un exemplar d’El Periódico en paper de les seves colònies, on ells seran els veritables protagonis­tes!

Les activitats estan coordinade­s per equips de monitors experts, tots ells amb àmplia i contrastad­a experiènci­a. Totes les cases incloses a l’oferta compten amb les millors condicions que ofereix Fundesplai, estan equipades amb piscina i ubicades en emplaçamen­ts privilegia­ts.

Les cases de colònies que se han selecciona­t per aquesta sisena edició del programa se situen en indrets privilegia­ts de la geografia catalana. Els cinc torns es realitzara­n a Vilanova de Sau (Osona), a tocar del pantà, del 27 de juny al 3 de juliol; del 4 al 10 de juliol i de l’11 al 17 de juliol; i a Navès (Solsonès) del 18 al 24 de juliol i del 25 al 31 de juliol. Per a més informació i reserves podeu consultar la pàgina web http://estiudecol­onies.elperiodic­o.cat o trucar al 93.551.15.10.

Hi ha l’opció d’una activitat adreçada a joves de 14 a 17 anys. És un voluntaria­t ambiental, de millora de l’entorn natural i de recuperaci­ó de patrimoni. El preu és de 325 €.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain