El Periódico - Català

Trenta minuts amb

-

«La repercussi­ó de tot això es veurà en el Tribunal Europeu... I no descarto veure algun polític del PP declarant». Doncs fins aquí la versió de Josep Pujol. Les de la resta, ja les coneixíem.

Llibreries

I mirin que avui volia parlar-los de l’empresari Sergi Ferrer-Salat que en qualitat de mecenes ha obert una espectacul­ar i silenciosa llibreria a l’Eixample. Es diu Finestres i a l’entrar desapareix la cobertura telefònica. O del recolzamen­t que Judit Mascó i Martina Klein van donar a Verónica Blume en la presentaci­ó del seu llibre Ser a Rac1. De Mascó, per cert, mai m’oblidaré de repetir l’excel·lent feina que realitza com a presidenta de la Fundació Ared. Tampoc em queda gairebé espai per destacar el fantàstic llibre del xef francès, que se sent barceloní, Romain Fornell, titulat França a la taula.

Finalment, unes línies per a la presentaci­ó d’un llibre que no deixarà ningú indiferent. Ho ha escrit el periodista d’aquest diari, Guillem Sánchez, es diu El Estafador i el va presentar al costat del col·lega Xavier Mundó, el mateix dia que va morir, sol i a presó, Bernie Madoff, el farsant més gran de Wall Street. El protagonis­ta del llibre de Guillem Sánchez també és ara a la presó després d’enganyar i causar dolor a moltes dones. Llegeixin-lo, val la pena. La prova és que en la presentaci­ó hi havia els principals periodiste­s de successos de la ciutat. Des de Mayka Navarro a Rebeca Carranco, Fàtima Lambrich, Javi Oms, Toni Muñoz, Carol Espona, Gemma Guzmán, Antonio Baquero i Jesús G. Albalat. Sánchez ho ha fet tot en poc temps. Ha escrit un llibre i ha sigut pare d’en Joan. Felicitats. Això sí, a la redacció, després de tant d’escaqueig, ja l’esperen...

n

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain