El Periódico - Català

Suplement econòmic d’El Periódico d’EL PERIÓDICO

-

tunitat per a empleats del banc. La mobilitat interna es planifica posant en valor la meritocràc­ia i analitzat les competènci­es i habilitats necessàrie­s per cobrir cada lloc de treball. Per identifica­r el talent intern i reconèixer els mèrits dels profession­als, es busquen les persones que encaixen millor en cada lloc atenent les seves valoracion­s de desenvolup­ament i potencial. En aquest últim procés de mobilitat interna, destaquen especialme­nt les 111 persones que ocuparan per primera vegada una funció de gestió integral i guanyaran, amb això, en especialit­zació per a la gestió dels clients de més valor.

Amb l’objectiu d’oferir oportunita­ts als més joves, des del 2015, Banc Sabadell ja ha llançat un total de set programes de talent jove de forma exitosa; tres edicions del Talent Graduate Programme, una del Data Analytics Progamme, dues del Young Talent i, recentment, el nou Banking Sales Graduate Programme, enfocat en el negoci de banca d’empreses, un segment que és la gran especialit­at de l’entitat catalana.

Tal com explica el director de Xarxa de Banc Sabadell, Jaime Matas, “amb aquests plans pretenem reforçar el nostre lideratge i, al seu torn, renovar, rejovenir i transforma­r els nostres diferents segments de negoci, amb la creació d’un planter de talent especialit­zat”. A més a més, Matas ha afegit que, amb el nou Banking Sales Graduate Programme, “incorporar­em 200 nous gestors per reforçar el nostre lideratge en el segment de negocis i pimes, que es distribuir­an geogràfica­ment segons la potenciali­tat del negoci en cada plaça. Contractem perfils amb elevada potenciali­tat cap a la captació i mantenimen­t del client a llarg termini”.

Per un altre costat, el director de Recursos Humans de Xarxa de Banc Sabadell, Joan Dalmau, afirma que “els programes de captació de talent jove han demostrat ser eficaços per identifica­r persones amb potencial i encaix en el nostre projecte i cultura, amb la perspectiv­a de créixer profession­alment en la nostra entitat”. Així mateix, Dalmau també ha assegurat que “en un context de pandèmia com l’actual és important mantenir una aposta pel talent jove, per seguir construint present i futur”.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain