El Periódico - Català

Anthony, xou gratis després del fiasco ‘online’

L’elevada demanda va privar els fans de la producció en viu, amb entrades a 25 dòlars.

- EL PERIÓDICO

El salser porto-riqueny Marc Anthony es va disculpar aquest diumenge pel fiasco del concert programat per a la nit anterior, que va deixar milers de fans frustrats refrescant la pàgina durant hores sense èxit, i va oferir-ne un reembors a més de publicar-lo gratis.

El cantant d’èxits com Vivir mi vidava organitzar un concert virtual en directe dissabte a la nit a Miami, les entrades del qual es venien a 25 dòlars. Però l’aparent alta demanda va privar els seguidors de l’esperada superprodu­cció en viu, a la qual es va afegir a última hora el mestre del reggaeton Daddy Yankee.

«El meu equip i jo hem treballat sense parar per trobar una solució als problemes tècnics», va escriure Marc, de 52 anys, prometent un reembors del preu de les entrades.

També va oferir la transmissi­ó gratis del concert a partir de la tarda de diumenge i durant 24 hores a través del seu canal de Youtube, la qual cosa va enfurismar molts seguidors a les xarxes socials que volien una cosa exclusiva per la fidelitat a l’artista, que no va tenir en compte aquest aspecte, fet que va desesperar molts dels seus seguidors. El concert Marc Anthony- Una noche, amb orquestra completa i espectacle de llums, però sense aplaudimen­ts, era online aquest diumenge passat.

El xou va arrencar amb una potent interpreta­ció del tema Valió la pena, seguit de Y hubo alguien. «Han sigut un total de 18 hores força difícils», va admetre el cantant, el veritable nom del qual és Marco Antonio Muñiz, en un vídeo penjat a les xarxes socials més tard diumenge, on vestia gorra i ulleres fosques.

Sense explicació

«Però ha passat, ha passat i ha passat. Estic orgullós del meu equip i de vosaltres per donarme suport». «No sé què va passar», va prosseguir. «Espero que l’hagin disfrutat com se’l mereixen, com el vaig disfrutar jo», va desitjar el popular artista porto-riqueny.

El «primer i únic concert global de transmissi­ó digital en viu», tal com s’havia promociona­t, va ser anunciat el passat 4 de març amb la intenció d’oferir un espectacle «segur i responsabl­e» a causa de la pandèmia del coronaviru­s.

 ?? Ferran Sendra ?? Marc Anthony, en un concert a l’estadi del RCD Espanyol.
Ferran Sendra Marc Anthony, en un concert a l’estadi del RCD Espanyol.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain