El Periódico - Català

Nova Lliga per al Barça L’equip blaugrana d’handbol es va assegurar ahir el seu 11è títol consecutiu al batre el Puente Genil (37-21). El Barça porta un ple de 28 victòries i 56 punts, 13 més que el Bidasoa, a la Lliga Asobal.

-

van dir els doctors, després de nou mesos d’inactivita­t. Hi ha músculs que no es poden entrenar si no és pilotant una MotoGP, impossible de posar-los a punt al gimnàs.

Expliquen que Takeo Yokoyama, guru tècnic d’Honda, no es va reprimir gens ni mica al mostrar la seva eufòria final pel comportame­nt, rendiment i resultat del Marc. El capitost Tetsuhiro Kuwata va ser més discret, tot i que ahir va felicitar públicamen­t el seu pilot. Això sí, cap dels dos va poder disfrutar de l’ajuda d’Alberto Puig, Team Manager, internat al Clínic de Barcelona, on va passar un horrible cap de setmana al viure, en la distància, la reaparició del seu campió. Afortunada­ment, Puig millora dia a dia i tornarà a disfrutar de Márquez d’aquí a 15 dies a Jerez.

Qui va tenir els seus dubtes, però els va resoldre ràpidament, va ser Julià Márquez. L’any passat, el pare dels campions no tenia necessitat de moure’s del box del Repsol Honda; aquest any té l’Àlex a l’LCR i el Marc, a l’equip oficial i sol moure’s d’un taller a l’altre, però diumenge va decidir quedar-se al costat de l’equip del Marc, sabedor que era el lloc on havia d’estar. Per això la primera abraçada del Marc quan va entrar esgotat però feliç va ser per al seu pare.

L’experiènci­a, sens dubte, ha servit per comprovar que, tal com reconeixen els metges, la fractura de l’húmer està més que consolidad­a, tot i que el Márquez continua prenent antibiòtic­s per evitar una possible infecció, cosa que els doctors descarten per complet. «El Marc està fort, molt fort, però ha de continuar fent passos per augmentar la seva seguretat sobre la moto, per això ell insisteix que encara no és el Marc veritable», insisteix el doctor Charte.

«Quan vam veure que divendres, després de nou mesos d’inactivita­t, el Marc acabava amb un somriure dels seus al seu feliç rostre, tothom ens vam sentir alliberats i contents», comenta Héctor Martín, director de comunicaci­ó de l’equip Repsol Honda. «A partir d’allà, tot va començar a fluir amb la normalitat amb què el Marc fa les coses i l’únic que havíem de fer, de nou, era acompanyar-lo en la seva tornada. El pitjor ja havia passat».

n

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain