El Periódico - Català

SUPERVENDE­S

- PER Anna Abella

‘La dona de la seva vida’

Xavier Bosch

Columna | 21,90 €

L’escriptor i periodista ca- talà arriba de nou a Sant Jor- di consagrat com a super- vendes. Després de l’èxit de novel·les com Nosaltres dos i Paraules que tu entendràs,

que sumen 150.000 exem- plars venuts, Bosch proposa ara una història d’intriga i sentiments lligada al drama real dels nens robats que va començar a l’Espanya fran- quista però va continuar fins als anys 90.

‘Tierra de invierno’

Kim Faber i Hanni Pedersen Roca | 20.90 €

Els autors, dos periodiste­s danesos, han convertit el seu debut en el gènere en un supervende­s al seu país que serà convertit en sèrie pels creadors de Bron/Broen. És un altre tàndem, els policies Martin Juncker i Signe Kris- tiansen, que s’enfronten a un atemptat terrorista con- tra un mercat nadalenc a Copenhague­n, a més de l’assassinat d’un home amb llaços neonazis.

‘Sira’

María Dueñas Columna / Planeta | 22,90 €

María Dueñas

(Puertollan­o, 1964) recull noves aventures de la protagonis­ta d’El temps entre costures, que ja no és la costurera ingènua de la triomfal novel·la, sinó una dona de món que, acabada la Segona Guerra Mundial, torna a posar-se a l’ordres del servei secret britànic i passejar-se per enclavamen­ts com Jerusalem, Londres o Tànger.

‘Lazarus’

Lars Kepler

Reservoir Books | 20,90 € La saga dels detectius Joo- na Linna i Saga Bauer ja suma 15 milions de lectors a tot el món. Aquesta és la sisena entrega de l’adre- nalítica i violenta creació de Lars Kepler, pseu- dònim del matrimoni suec format per Alexandra Coelho i Alexander Ahn- doril. En aquesta ocasió algú està assassinan­t i acarnissan­t-se amb els criminals més buscats.

‘L’home que va viure dues vegades’

Gerard Quintana

Columna / Planeta | 21,50 € Només dos anys després de debutar a la novel·la amb Entre el cel i la terra, el rocker i líder de Sopa de Cabra s’ha afegit al palmarès del premi Ramon Llull, un dels que més bé s’acostuma a vendre per Sant Jordi, amb aquesta història de segones oportu- nitats i amor incondicio­nal que comença amb un inci- dent en una platja de l’Ei- vissa del 1999.

‘El hijo del padre’

Víctor del Árbol Destino | 20,90 €

En la seva novel·la més personal i ambiciosa, Del Árbol (Barcelona, 1953) ha bussejat en les seves arrels i la seva infància al barri barceloní de Torre Baró per despullar terribles secrets d’una saga familiar mentre indaga en la relació entre pares i fills. Ho fa a través d’un professor universita­ri que assassina l’infermer que cuida la seva germana, ingressada en un psiquiàtri­c.

‘1794’

Niklas Natt och Dag

Proa / Salamandra | 20 € Segona entrega d’aquesta saga històrica i intrigant sobre l’Estocolm del segle XVIII que l’autor de família noble dibuixa amb els co- lors més foscos i tenebro- sos. En aquesta ocasió posa en relleu un dels episodis més vergonyant­s de la història de l’avui molt civi- litzada Suècia: la participa- ció en el tràfic d’esclaus a la colònia de Saint-Barthé- lemy, al Carib.

‘Aquitania’

Eva García Saénz de Urturi Planeta | 21,90 € L’escriptora vitoriana, guanyadora de l’últim premi Planeta, col·loca Elionor d’Aquitània, reina consort de França i posteriorm­ent d’Anglaterra, al mig d’una intriga policíaca al segle XII, amb venjances i batalles, que significa també una reivindica­ció d’aquesta dona de gran cultura, coneguda com la reina dels Trobadors i mare de Ricard Cor de Lleó.

‘Les armes de la llum’ / ‘Las armas de la luz’

Jesús Sánchez Adalid. Harper Collins | 24,90 € Sánchez Adalid tria aquest cop una peripècia amb personatge­s històrics i de ficció al voltant d’uns misterioso­s barcos que cap a l’any 1000 van deixar un estrany present al port de Cubelles. Mentre Almansor amenaça el nord de la Península, dos nois viatgen a l’Alt Urgell, on el comte Armengol intenta trencar amb el califat de Còrdova i el regne franc.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain