El Periódico - Català

Estopa, Amaral i Els Amics de les Arts actuaran a l’Arts d’Estiu de Pineda

- MARTA CERVERA

Estopa, Amaral, Els Amics de les Arts, Judith Neddermann, Manel, Sergio Dalma i molts més actuaran aquest estiu en el Festival Arts d’Estiu de Pineda de Mar les entrades del qual ja estan a la venda a www.artsdestiu.com on els fans poden trobar el cartell complet. El format s’ha reduït aquest any, el de la desena edició. Només hi haurà concerts del 3 al 14 d’agost però cada dia hi haurà destacades figures de la música. Vet aquí tot el cartell: Estopa (3 d’agost), Els Amics de les Arts (4 d’agost), Sergio Dalma (5 d’agost), Ara Malikian (6 d’agost), Dani Fernández i Belén Aguilera (7 d’agost), Amaral (8 d’agost), Miguel Poveda (9 d’agost), Manel (10 d’agost), Judit Neddermann i Rita Payés-Elisabeth Roma (11 d’agost), Stay Homas (12 d’agost), God Save The Queen (13 d’agost) i Sopa de Cabra (14 d’agost).

Després d’un 2020 sense festival a causa de la pandèmia, ara l’Arts d’Estiu torna amb una platea limitada al 50% de l’aforament assegut. Seran només 1.000 entrades per concert amb el públic assegut. Xevi Gómez, director del festival, corrobora que les entrades de concerts reprograma­ts de Sergio Dalma, Ara Malikian i Manel seran canviades per les noves per a qui ja les tenia. La cita que no ha parat de créixer s’ha aliat amb The Project, productora musical que reforçarà l’estratègia del festival els pròxims tres anys. «El festival s’ha fet gran», diu Xavier Amor, alcalde de Pineda de Mar.

De 240 localitats al concert de la primera edició en un petit local es va passar al canvi d’ubicació al costat de la platja el 2019. En aquesta última edició van vendre més de 35.000 entrades, esgotant els tiquets en diversos dels 20 concerts programats. I 80.000 persones van passar pel Village, una zona destinada al comerç i la restauraci­ó que s’intentarà repetir aquest any.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain