El Periódico - Català

Zidane dubta entre la Lliga i la Champions

El Madrid rep l’Osasuna encara amb opcions a la Lliga gràcies a la irregulari­tat de la resta de contendent­s

-

La irregulari­tat dels contendent­s pel títol li han tornat a obrir la porta de la Lliga a un Reial Madrid que, més enllà de l'interès en el campionat domèstic, té el pròxim dimecres la tornada de les semifinals de la Champions davant el Chelsea, amb opcions després del miraculós 1-1 de l'anada. «Només pensem en el partit de Lliga», va manifestar Zidane per començar, gairebé per obligació, en la prèvia del duel del seu equip davant l'Osasuna (21 h).

Amb cinc jornades per davant i abans que el Sevilla visiti Valdebebas, Zidane està davant la disjuntiva d'anar a buscar els dos títols, amb el risc físic que corre amb la seva plantilla, o carregar tots els seus efectius en una, preferentm­ent l'europea. En els dos casos corre el risc de quedar-se sense cap, però també tenir la sensació que podia haver fet alguna cosa més en les dues.

Tot i que Zidane vol lluitar la Lliga, hi haurà canvis: «Alguns no jugaran», va haver de confessar, sobretot davant un centre del camp extenuat amb Casemiro, Modric i Kroos monopolitz­ant els minuts. I és que les lesions continuen martiritza­nt els blancs. «Estic frustrat perquè vull que els meus jugadors estiguin sans», va dir un Zidane que torna a tenir de baixa Carvajal, que pateix la cinquena lesió de la temporada, i també el substitut que va trobar, Lucas Vázquez, els dos per al que queda de curs. Tampoc està disponible encara Ferland Mendy, que apunta a Londres, ni Fede Valverde, que espera el segon negatiu en els tests de Covid per incorporar-se a l'equip. De moment tampoc està convocat un Sergio Ramos que ultima la seva tornada per al Chelsea.

Les bones notícies per a Zidane és que recupera Nacho, a més que Hazard està preparat per afrontar, com a titular, el partit davant l'Osasuna.

 ?? REIAL MADRID ?? Ramos i Vinicius, a Valdebebas.
REIAL MADRID Ramos i Vinicius, a Valdebebas.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain