El Periódico - Català

LES PEL·LÍCULES DE TV

-

Operación en Damasco 22.20 hores. | PARAMOUNT

De Daniel Zelik Berk. Amb Jonathan Rhys Meyers, Olivia Thirlby, Jürgen Prochnow. Regne Unit, 2017. Intriga, 93 minuts uEn plena Guerra Freda, un espia veterà és enviat a Síria per treure un científic i la seva família fora de Damasc. Als pocs dies de la seva arribada descobreix que l’estan seguint i que un grup d’homes intenten matar-lo.

Jeepers Creepers 22.20 hores. | MEGA

De Victor Salva. Amb Gina Philips, Justin Long, Jonathan Breck, Patricia Belcher, Brandon Smith, Eileen Brennan, Peggy Sheffield, Jeffrey William Evans, Patrick Cherry, Jon Beshara, Avis. Alemanya-EUA, 2001. Terror, 90 minuts uTrish Jenner i el seu germà petit Derry creuen els Estats Units en cotxe, en un viatge llarg i avorrit la monotonia del qual només és trencada per les seves contínues discussion­s.

Sin salida 22.30 hores. | FDF

De John Singleton. Amb Taylor Lautner, Jake Andolina, Oriah Acima Andrews, Ken Arnold, Maria Bello, Steve Blass. EUA, 2011. Acció, 106 minuts uNathan Harper és un jove que un dia troba la seva foto en una pàgina de persones desaparegu­des, de manera que comença a qüestionar-se la seva veritable identitat. Quan comença a investigar, es veu perseguit per la policia, agents del govern i assassins a sou.

Tango y Cash 22.30 hores. | LA SEXTA

DA’ ndrei Konchalovs­ky. Amb Sylvester Stallone, Kurt Russell, Jack Palance, Teri Hatcher, Michael J. Pollard, Brion James. EUA, 1989. Acció, 104 minuts uEl Tango i el Cash són els dos policies més famosos de la ciutat. Fart que desmuntin els seus plans, un cap de la màfia decideix que el millor per deslliurar-se’n és tacar la seva imatge pública. Mitjançant un parany elaborat, aconseguei­x que tots dos acabin a la presó acusats de corrupció.

El hombre orquesta 22.00 hores. | 8TV

De Serge Korber. Amb Louis de Funès, Noëlle Adam, Olivier De Funès. FrançaItàl­ia, 1970. Comèdia, 85 minuts uL’Evans és un director de dansa molt estricte amb el seu grup de ballarines pel que fa al nivell profession­al i al seu pes, però sobretot pel que fa als homes.

 ??  ?? Amb Taylor Lautner en el paper principal, al costat de Lily Collins.
Amb Taylor Lautner en el paper principal, al costat de Lily Collins.
 ??  ?? Pel·lícula de terror produïda per Francis Ford Coppola.
Pel·lícula de terror produïda per Francis Ford Coppola.
 ??  ?? Elegant thriller protagonit­zat per Jonathan Rhys Meyers.
Elegant thriller protagonit­zat per Jonathan Rhys Meyers.
 ??  ?? Kurt Russell i Sylvester Stallone en un fotograma de la pel·lícula.
Kurt Russell i Sylvester Stallone en un fotograma de la pel·lícula.
 ??  ?? Louis de Funès és Evans, estricte director de dansa.
Louis de Funès és Evans, estricte director de dansa.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain